Zass ZEM 06 – espressor manual de cafea, cu capacitate pentru 2-4 ceşti

Zass ZEM 06 este un aparat manual, ce prepară rapid şi uşor cele mai savuroase espresso, cafele sau cappuccino, fiind o variantă ideală fie pentru acasă, fie pentru la serviciu.

Vorbim despre un espressor manual cu o putere de 800W, ce deţine un rezervor de apă de 0.24l, având o capacitate pentru 2-4 ceşti şi o presiune de abur de 3.5 bari.

Ca şi cost de achiziţie, se poate procura cu doar 184 de lei (vezi preţ actualizat) din oferta magazinului eMag, un preţ accesibil, ba chiar competitiv.

Pe partea detaliilor tehnice, observăm un aspect extrem de modern şi de elegant, pe un fond de culoare neagră. Cântăreşte numai 2.22kg şi măsoară standard 33,5 x 26 x 21,5(W x D x H) cm.

Acelaşi espressor manual de cafea îl regăsim şi în ofertele celor de la evoMag şi Cel.

Imagini cu Zass ZEM 06 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine funcţia avansată de setare a cantităţii de cafea, vaporizatorul turbo special pentru cappuccino sau încălzire şi funcţia pentru cappuccino.

Ar mai fi de specificat că dispune de comutator rotativ, de indicator LED, de vas din sticlă şi de cablu de alimentare cu lungimea de 0.8m.

Igienizarea aparatului este pe cât se poate de uşoară, astfel totul se datorează elementelor lavabile, care sunt totodată detaşabile, precum tăviţa de picurare, grilajul şi vasul din sticlă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Zass ZEM 06 este un espressor manual de cafea, cu o capacitate generoasă pentru 2-4 ceşti, ce poate fi o variantă ideală oriunde, acasă sau la birou.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 3.5 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată
  • Capacitate rezervor apă 0.24l
  • Putere 800W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.