Zass ZEM 04 – espressor de cafea manual, cu două portfiltre

Zass ZEM 04 este o variantă convenabilă de espressor de cafea, un model elegant de dimensiuni reduse, ce prepară rapid şi uşor cele mai bune cappuccino, cafele sau espresso.

Avem de-a face cu un produs de 850W putere, de tip manual, ce are o presiune a aburului de 15 bari şi un rezervor de apă de 1.6l.

În privinţa preţului de achiziţie, la eMag costă aproximativ 300 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ extrem de avantajos şi de accesibil.

Este de culoare neagră în combinaţie cu inox, ce măsoară standard 32 x 31,5 x 26(W x D x H) cm, cântărind numai 3.6kg, astfel nici nu îi vei simţi prezenţa în bucătărie.

Acelaşi espressor manual de cafea îl pun la dispoziţie şi cei de la Cel şi evoMag.

Imagini cu Zass ZEM 04 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulţumită componentelor detaşabile şi lavabile, precum rezervorul de apă transparent şi tăviţa de colectare, igienizarea aparatului va fi pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

Ar fi de specificat faptul că deţine două portfiltre, respectiv unul pentru monodoze de 45mm, iar altul pentru cafea măcinată.

Prezintă trei comutatoare cu indicator luminos, se laudă cu popă performantă şi cu vaporizator turbo pentru cappuccino sau încălzire, având lungimea cablului de alimentare de până la 0.8m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Zass ZEM 04 este un espressor de cafea manual, accesibil şi avantajos ca şi preţ, reprezentând o variantă ideală pentru bucătăria oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată
  • Capacitate rezervor apă 1.6l
  • Putere 850W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.