Zanussi ZOB442X – cuptor multifuncţional încorporabil din inox antiamprentă

Zanussi ZOB442X reprezintă un cuptor electric de tip încorporabil, un produs de bucătărie din inox antiamprentă, ce reuşeşte să se integreze excelent în orice stil, garantând astfel un mod de gătire peste limita aşteptărilor.

Este o variantă electrică de 1875W putere, ce are o capacitate de încărcare de 60l. Deţine ventilator, Grill, Timer şi încă alte 3 funcţii foarte eficiente. Timer-ul este electronic, iar controlul cuptorului este de tip mecanic.
Impresionează cu un modern şi elegant afişaj LED, cu posibilitatea întreruperii acestuia, ce informează cu privire la timpul rămas până la terminearea programului de gătit.

Acest model ZOB442X se poate achiziţiona online din ofertele celor de la eMag, cu numai 659 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune o construcţie impresionantă din inox antiamprentă, foarte calitativă şi rezistentă în timp. Ca şi dimensiuni standard, măsoară o înălţime de 59cm, o lăţime de 59.4cm şi o adâncime de 56cm. În privinţa dimesniunilor de încorporare, necesită o înălţime de 59.3cm, o lăţime de 56cm şi o adâncime de 55cm. Lungimea cablului de alimentare măsoară 1.6cm.

În ceea ce o reprezintă zgomotul produs la utilizare, înregistrează o maximă de 47 de decibeli.

Acelaşi produs încorporabil din inox este disponibil şi la Flanco şi CEL.

Imagini cu Zanussi ZOB442X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model multifuncţional este încadrat în clasa de eficienţă energetică A, înregistrând un consum în modul stand-by de doar 1.3kWh. Consumul energetic clasic-static înregistrat este de numai 0.79kWh/24h.

Cavitatea cuptorului este prevăzută cu două nivele de coacere. Durata de gătire în modul static este de 43min (0.79kWh/24h), iar în modul multifuncţional este de 41min (0.78kWh/24h). Aşa cum spuneam mai sus, puterea acestui cuptor este de 1875W, lucru ce necesită o alimentare la o tensiune de 230V (priză Schuko), cu siguranţă de 13A.

Funcţiile de bază ale acestui cuptor încorporabil, ar fi: funcţia de încălzire inferioară şi superioară, funcţia de ventilare rece + încălzire inferioară şi superioară, precum şi funcţia de pornire/oprire automată.

Ventilatorul de răcire porneşte în mod automat atunci când aparatul este oprit. Aceasta are rolul de a răci foarte bine părţile exterioare şi componentele electronice ale cuptorului.

Pe partea de funcţii electronice, cuptorul de faţă beneficiază de semnalizare acustică, de afişare durată, de avertizare terminare program şi de sfârşit.

Ca şi accesorii, vine dotat cu o tavă din aluminiu specială pentru prăjituri şi cu un grătar cromat pentru Grill.

Cu modelul de faţă nu va mai fi necesară întoarcerea mâncării pe tot întreg procesorul de gătire. Acest lucru se datorează sistemului de ventilare cu distribuire uniformă a căldurii, în tot interiorul acestuia.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Zanussi ZOB442X este un cuptor electric încorporabil din inox cu proprietăţi antiamprentă, ce reuşeşte să garanteze un mod de gătit eficient, simplu şi uşor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 70l
  • Modern
  • Inox
  • LCD
  • Timer electronic
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.