Zanussi ZOB131X – cuptor electric încorporabil din clasa A, modern şi accesibil

Zanussi ZOB131X este unul dintre cele mai accesibile cuptoare electrice din gama încorporabilelor de bucătărie. Reprezintă un aparat clasic din inox, capabil să asigure un mod de gătit confortabil şi rapid, cu rezultate pe măsură.

Este un aparat electric multifuncţional din clasa A, ce are un volum de 58l. Dispune de 4 funcţii eficiente, de termostat, de iluminare interioară, controlul fiind de tip mecanic.

Acest model ZOB131X poate fi achiziţionat deja din oferta eMag, cu numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie modernă din inox cu tratament antiamprentă, geamul uşii acestuia fiind construit din sticlă termorezistentă. Interiorul este realizat integral din email, lucru ce asigură o igienizare rapidă şi uşoară. Această construcţie clasică de culoare argintie îl face extrem de uşor de integrat în stilul oricărei bucătării.

Privind din punct de vedere tehnic, cântăreşte în jur de 26.5kg şi măsoară standard 59 x 59.4 x 56 (I x L x A) cm. Cordonul de alimentare are o lungime de 1.5m (cu stecher), iar dimensiunile nişei măsoară 59.3 x 56 x 55 (I x L x A) cm.

Acelaşi aparat avantajos este disponibil şi la Cel.

Imagini cu Zanussi ZOB131X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, acest cuptor Zanussi are o putere de 1850W, fiindu-i necesară o alimentare la 230V/Hz. Dat fiind faptul că este încadrat în clasa energetică A, consumul înregistrat este de numai 0.79kW/h.

Vine standard echipat cu 4 funcţii eficiente, precum: funcţia de Grill cu suprafaţă mare, funcţia de încălzire inferioară/superioară, funcţia e ventilare tangenţială pentru răcire şi Timer.

Foloseşte mod de funcţionare static, având arzător atât sus, cât şi jos. Aprinderea cuptorului este de tip electrică, de la buton.

Comenzile cuptorului sunt pe cât se poate de simple, panoul de comandă frontal fiind prevăzut cu două butoane clasice de control.

Funcţia de iluminare a cuptorului este extrem de utilă atunci când vrei să verifici starea preparatului, fără a deschide uşa cuptorului.

Ca şi accesorii ce vin împreună cu aparatului, ar fi o tavă din aluminiu pentru prăjituri şi un grătar cromat pentru Grill.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Zanussi ZOB131X reprezintă un cuptor electric încorporabil modern şi accesibil, extrem de uşor de asortat oricărui stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Accesibil
  • Modern
  • 4 funcţii
  • Inox antiamprentă
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.