Zanussi ZHT630X – hotă tradiţională modernă din inox

Zanussi ZHT630X este o hotă tradiţională modernă, comercializată la un preţ de achiziţie super avantajos. Reprezintă o alegere potrivită bucătăriilor decente ca spaţiu, fiind capabilă să se integreze extrem de uşor în orice decor.

Vorbim despre un model din clasa energetică E, ce vine prevăzut cu un singur motor (220 – 240V). Deţine filtru de grăsime sintetic, 3 trepte de vitează a absorbţiei, precum şi control mecanic.

Acest model ZHT630X este deja prezent în stocul celor de la eMag, la preţul online de 209 lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, remarcăm o construcţie elegantă din inox de culoare negru-argintiu. Impresionează prin finisaje şi detalii moderne, ce o fac uşor de asortat ori cărui stil de bucătărie. Din punct de vedere al detaliilor tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 7.2kg, că măsoară standard 600 x 598 x 482 mm şi că dimaetrul burlanului este de 120mm.

Aceeaşi hotă tradiţională este disponibilă online şi la CEL.

Imagini cu Zanussi ZHT630X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda faptului că este încadrată în clasa de eficienţă energetică E, consumul de curent electric anual este de numai 74kW.

Din punct de vedere al zgomotului produs la utilizare, minima înregistrată este de 48dB, iar maximă de 65dB, acesta variind în funcţie de treapta de vitează selectată.

În partea inferioară a hotei dăm peste lampa de iluminare, extrem de utilă pe tot parcursul gătitului. Aceasta oferă un iluminat excelent, având o putere totală de 28W.

Despre capacitatea de absorbţie, ar fi de reţinut faptul că este influenţată de către treapta de vitează aleasă. Aşadar, capacitatea minimă de absorbţie este de 110mc/h, iar cea maximă este de 190mc/h.

Ca şi control, în partea frontală a acesteia este poziţionată sigla brand-ului şi două butoane de comandă, unul pentru treptele de viteză a absorbţiei şi unul pentru lampa de iluminare.

Concluzie :

Concluzionând, Zanussi ZHT630X reprezintă o hotă modernă tradiţională din inox, capabilă să asigure o putere de absorbţie decentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Modernă
  • Accesibilă
  • 3 trepte de viteză
Contra:
  • Clasa E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.