Zanussi ZGG67412XA – plită încorporabilă din inox, cu aprindere electrică

Zanussi ZGG67412XA este o plită modernă cu alimentare pe gaz, provenită din categoria aparatelor electrocasnice de tip încorporabile de bucătărie. Construcţia plăcută din inox face ca aceasta să se integreze destul de bine în stilul oricărei amenajări de bucătărie.

Avem de-a face cu un produs alimentat cu gaz, ce deţine patru zone de gătit de dimensiuni diferite. Aprinderea celor 4 arzătoare se face individual de la buton, aceasta fiind de tip electrică.

Acest model ZGG67412XA poate fi achiziţionat şi din magazinul online eMag, cu numai 369 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm o construcţie modernă şi elegantă, integral realizată din inox. Este de culoare argintie, măsoară standard 58 x 50 (LxA) cm, cablul de alimentare fiind de 1.1m lungime.

Aceeaşi plită încorporabilă pe gaz este disponibilă online şi în magazinele evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu Zanussi ZGG67412XA:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am spus şi mai sus, este prevăzută cu 4 zone de gătit: una rapidă (arzător mare), una suplimentară (arzător mic) şi două semi-rapide (arzătoare normale).

Ca şi poziţionare, cel mic este situat în partea frontală dreapta, cel mare în partea frontală stânga, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta spate.

Ei bine, această plită încorporabilă de la Zanussi are o putere totală de încălzire de 8000W. Arzătorul cel mic (suplimentar) măsoară 54mm şi are o putere de 1000W, arzătorul cel mare (rapid) măsoară 100mm şi are o putere de 3000W, iar arzătoarele normale (semi-rapide) măsoară 70mm şi au o putere de 2000W fieacare.

În privinţa funcţiilor, este prevăzută cu termocuplu pentru siguranţă a gazului. Aceasta funcţie opreşte instant alimentarea cu gaz, în cazul flăcării stinse accidental. Mai deţine kit de conversie gaz şi sistem de protecţie copii.

Panoul de comandă este poziţionat în partea laterală a plitei. Aici se regăsesc 4 butoane pentru fiecare arzător în parte, ce pot fi acţionate prin rotire.

Concluzie :

În concluzie, Zanussi ZGG67412XA reprezintă o plită încorporabilă din inox, cu aprindere electrică şi cu alimentare pe gaz, comercializată la un preţ de achiziţie favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Sistem protecţie copii
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.