Zanussi ZGG62414XA – plită încorporabilă clasică din inox, ieftină şi avantajoasă

Zanussi ZGG62414XA se pare a fi o plită încorporabilă din inox, un produs electrocasnic de bucătărie ce presupune o funcţionalitate comodă şi simplă, neavând prea mult funcţii sofisticate. Include sistemele de bază ce asigură un mod de gătit sigur şi eficient.

Beneficiază de mod de siguranţă a flăcării, de 4 arzătoare cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, butoanele de control fiind poziţionate în partea laterală a plitei.

Acest model ZGG62414XA se laudă cu un raport calitate-preţ apreciabil, fiind disponibil online la eMag, la doar 441 lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, prezintă o construcţie clasică din inox, ce reuşeşte să se integreze perfect în orice stil şi circumstanţă. Este de culoare argintie, cablul de alimentare măsoară o lungime de 1.1m, dimensiunile standard măsurând o lăţime de 58cm şi o adâncime de 50cm. Ca şi dimensiuni ale spaţiului de încastrare, ar fi lăţimea de 55cm şi adâncimea de 47cm.

Este de specificat faptul că deţine duze pentru GPL, lucru ce rezultă că poate fi alimentată şi de la butelie, în cazul zonelor ce nu deţin reţea curentă de gaz.

Acelaşi model poate fi achiziţionat şi din magazinele online evoMag şi CEL.

Imagini cu Zanussi ZGG62414XA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam , acest model Zanussi este prevăzut cu 4 arzătoare cu alimentare pe gaz, de diemnsiuni diferite. Fiecare arzător în parte deţine câte un buton de control, aprinderea acestora fiind electrică integrată, acţionând butonul prin rotire.

În privinţa poziţionării şi dimensiunilor arzătoarelor, acestea sunt: cel mic în zona frontală dreapta, cel mare în zona frontală stânga, iar cele două normale în zona din spate, în stânga şi dreapta.

Deasupra acestor 4 arzătoare sunt proiectaţi doi suporţi din email, capabili să asigure o bună stabilitate vaselor de gătit.

Ca şi putere pe gaz, maxima celor 4 arzătoare este de 8000W. Arzătorul mic, respectiv cel suplimentar dezvoltă o putere de 1000W/54mm, arzătorul mare, respectiv cel rapid dezvoltă o putere de 3000W/100mm, iar cele două normale, respectiv cele semi-rapide dezvoltă o putere de 2000W/70mm fiecare.

Sistemul de siguranţă al flăcării, are la bază un termocuplu pentru siguranţa gazului. Acesta acţionează în momentul în care flacăra este stinsă accidental, oprind automat alimentarea cu gaz.

Concluzie :

Concluzionând, Zanussi ZGG62414XA este o plită încorporabilă din inox, eficientă şi modernă, capabilă să se integreze perfect în orice stil de mobilier.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.