Zanussi ZCG61211XA – aragaz clasic din inox, dotat cu gril şi rotisor

Zanussi ZCG61211XA reprezintă un aragaz clasic, eficient şi modern, ideal celor ce au mers pe aparatură electrocasnică clasică pentru bucătăriile lor. Este o variantă de calitate foarte bună, ce pune la îndemână o serie de funcţii importante şi utile, ce reuşesc să simplifice modul de gătit.

Este alcătuit din plită şi cuptor, ambele fiind alimentate cu gaz şi cu aprindere electrică. Pune la dispoziţie funcţia de rotisor, de grill, 4 arzătoare de dimensiuni diferite, precum şi diferite elemente de siguranţă.

Acest model ZCG61211XA este disponibil deja în oferta magazinului eMag, la preţul de achiziţie avantajos de 1.079 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un aspect aparent clasic, ce prezintă o combinaţie perfectă de finisaje şi elemente perfect definite. Este integral confecţionat din inox, purtând culoarea argintie a acestuia, lucru ce îl integrează excelent în orice stil de amenajare a bucătăriei. Tehnic vorbind, măsoară standard o lăţime de 60cm, o înălţime de 85cm şi o adâncime de 60cm.

Aceeaşi variantă se poate achiziţiona online şi din magazinele CEL şi Flanco.

Imagini cu Zanussi ZCG61211XA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În partea superioară a aragazului întâlnim plita, alcătuită din 4 arzătoare cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică.

Acestea sunt poziţionate astfel: cel mare în stânga-faţă, cel mic în dreapta-faţă, iar cele două normale în stânga şi dreapta-spate.

Ca şi putere, cel mare este de 3kW, cel mic de 1kW, iar cele două normale de câte 2kW fiecare. Deasupra acestoara, sunt proiectate două grătare emailate de culoare neagră, capabile să asigure o bună poziţionare vaselor de gătit.

În partea inferioară, respectiv cuptorul cu capacitatea de 53l, este alimentat cu gaz, având aprindere electrică, fiind prevăzut cu funcţia de grill şi cu cea de rotisor.

Întreg produsul electrocasnic beneficiază de funcţia de siguranţă a flăcării. Această funcţie are rolul important de a opri alimentarea cu gaz, în cazul stingereii flăcării în mod accidental.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Zanussi ZCG61211XA reprezintă un aragaz clasic din inox, foarte eficient şi modern, capabil să se integreze destul de uşor în orice still de bucătărie.

Concluzie :

Pro:
  • Raport bun preţ-calitate
  • Cu grill
  • Cu rotisor
  • Din inox
  • Cu mod de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.