Zanussi ZCG212J1XA – aragaz clasic din inox, modern şi avantajos

Zanussi ZCG212J1XA este un aragaz clasic din inox, un produs electrocasnic de bucătărie, ce se integrează uşor şi perfect în orice stil de mobilier. Este o variantă accesibilă cu plită şi cuptor, capabilă să asigure un mod de gătire optim, cu rezultate pe măsură.

Alimentarea acestuia se face cu gaz, atât la cuptor, cât şi la plită. Plita este prevăzută cu 4 arzătoare cu aprindere electrică, iar cuptorul pune la îndemână funcţia de Grill şi cea de Rotisor. Este de subliniat faptul că ambele beneficiază de funcţia avansată de siguranţă.

Acest model ZCG212J1XA se poate achiziţiona din stocul eMag cu preţul de numai 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, prezintă un aspect clasic, construcţia integrală fiind realizată din inox. Dimensiunile standard măsoară 85 x 50 x 50(IxLxA) cm, cablul de alimentare al acestuia fiind de 1.5 metrii.

Acelaşi produs electrocasnic clasic este disponibil şi în ofertele celor de la Flanco şi CEL.

Imagini cu Zanussi ZCG212J1XA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aprinderea arzătoarelor fiind electrică şi ca iluminarea cuptorului să funcţioneze, acest lucru necesită alimentarea cuptorului la o sursă de curent de 230V.

Plita deţine 4 arzătoare de diferite puteri şi dimensiuni, precum: un arzător mare de 2.6kW, un arzător mic de 1kW şi două arzătoare normale de câte 2kW fiecare. Alimentarea acestora se face cu gaz, aprinderea fiind electrică de la buton.

Cuptorul pune la îndemână funcţia de Rotisor şi cea de Grill, funcţii ce permit încercarea a noi preparate la cuptor. Ca şi în cazul plitei, se alimentează cu gaz şi are aprindere electrică, capacitatea acestuia fiind de 53l. Beneficiază de iluminare interioară, de orificiu de evacuare a aburului din cuptor, precum şi de încălzire inferioară. Uşa cuptorului este pe cât se poate de uşor de curăţat, datorită faptului că este construită din sticlă termorezistentă.

După cum spuneam şi ceva mai sus, aragazul este prevăzut cu funcţia de siguranţă, atât la plită, cât şi la cuptor. Această funcţie opreşte în mod automat alimentarea cu gaz în cazul unei stingeri accidentale a flăcării. În felul acesta garantează o siguranţă sporită, prevenind accidentele neplăcute.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Zanussi ZCG212J1XA este un cuptor clasic din inox, un produs modern şi accesibil, potrivit oricărei bucătării şi oricărei familii. Este capabil să asigure un mod confortabil şi sigur de gătit, obţinând astfel rezultate peste aşteptări.

Concluzie :

Pro:
  • Raport bun calitate-preţ
  • Cu grill şi rotisor
  • Din inox
  • Cu mod de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.