Zanussi ZCG210M1WA – aragaz de 50cm lăţime, cu funcţia de Siguranţă la plită/cuptor

Zanussi ZCG210M1WA reprezintă un aragaz clasic potrivit bucătăriilor nu foarte generoase în privinţa spaţiului, un produs electrocasnic de bucătărie ieftin şi eficient. Se evidenţiază prin dimensiuni standard reduse, lucru ce îl face foarte uşor de intregrat oricărei bucătării.

Alimentarea acestuia se face cu gaz, atât la plită, cât şi la cuptor. Pune la dispoziţie patru arzătoare de dimensiuni diferite, precum şi funcţia de siguranţă la plită/cuptor.

Pot fi considerate avantaje, faptul că deţine orificiu de evacuare al aburului din cuptor şi faptul că igienizarea produsului este pe cât se poate de uşoară.

Modelul de faţă este disponibil în oferta eMag, la preţul de achiziţionare de doar 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea estetică, după cum observăm deţine o construcţie clasică, de dimensiuni reduse. Este de culoare albă şi măsoară standard 85 x 50 x 50(IxLxA) cm.

Acelaşi aragaz ieftin se regăseşte şi în ofertele magazinului online Flanco.

Imagini cu Zanussi ZCG210M1WA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cele patru arzătoare ale plitei vin însoţite de un capac metalic şi de un grătar din fontă, foarte stabil şi rezistent. Arzătoarele sunt: unul mic cu o putere de 1kW, unul mare cu o putere de 2.6kW şi două normale cu o putere de 2kW fiecare. Poziţionarea acestora este realizată astfel: cel mare este situat în partea dreapta-faţă, cel mic în stânga-faţă, iar cele două normale în stânga şi dreapta-spate.

Cuptorul are un volum de 61l, beneficiind de încălzire inferioară. Acest lucru este foarte util atunci când anumite preparare necesită o coacere suplimentară.

Aşa cum am spus şi mai sus, aragazul de faţă deţine funcţia de siguranţă atât la plită, cât şi la cuptor. Acest lucru asigură o protecţie sporită, astfel în cazul unei stingeri accidentale a flăcării, alimentarea cu gaz este oprită automat.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Zanussi ZCG210M1WA este un aragaz eficient, echipat cu modul de siguranţă, capabil să obţină rezultate peste limita aşteptărilor.

Concluzie :

Pro:
  • Raport bun calitate-preţ
  • Cu grill şi rotisor
  • Cu timer
  • Cu mod de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.