Zantia Havai Super Inverter – sistem de climatizare cu afişaj LCD, cu capacitatea de 12.000 BTU/h

Zantia Havai Super Inverter reprezintă o alegere de climatizare economică şi eficientă, un aparat de aer condiţionat din gama 2016, capabil să atingă cele mai superioare performanţe, cu cel mai bun consum enegetic posibil.

Vine cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU/h şi cu o capacitate de încălzire de 13.000 BTU/h, variind între clasele energetice A+ şi A++. Aceste caracteristici îl recomandă în special locuinţelor cu dimensiuni cuprinse între 25 – 35mp.

Beneficiază de control din telecomandă, aceasta fiind prevăzută cu un display modern, ce afişează temperatura şi funcţiile setate. Deţine ventilator cu 12 trepte, filtru anti-praf, precum şi un afişaj ascuns de tip LCD.

Acest model Havai Super Inverter este de curând disponibil şi la eMag, la preţul de achiziţie avantajos de 1.890 de lei (vezi preţ actualizat).

Design-ul întreg sistemului este unul clasic, dar modern, totul fiind pe un fond de culoare albă. Partea interioară are o greutate de 7.7kg şi măsoară 805 x 302 x 193 mm, iar cea exterioară are o greutate de 29.1kg şi măsoară 800 x 554 x 333 mm.

Imagini cu Zantia Havai Super Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia avansată Inverter de care beneficiază şi acest sistem de climatizare modern, are rolul de a duce aparatul la cele mai înalte performanţe, cu ce mai avantajos cosnum de curent electric. În plus de asta, oferă şi un mod de funcţionare foarte puţin zgomotos, maxima atinsă de către unitatea interioară fiind de 41db, iar cea atinsă de către unitatea exterioară fiind de 59db.

Aşa cum spuneam mai sus, aparatul de faţă variază între clasa energetică A+ la încălzire şi A++ la răcire. În ambele moduri de funcţionare puterea de consum este aceeaşi, respectiv cea de 2200W.

Ca şi eficienţă energetică privind coeficientul randamentului sezonier, ar fi de 6.7 SEER şi de 4.2 SCOP.

Din punct de vedere al funcţiilor din dotare, acesta este prevăzut cu: Tehnologie Wi-Fi (smart control), încălzire/răcire, auto restart, dezgheţare automată, dezumidificare, hotstart, jet turbo, timer (24h), sleep/night mode, auto diagnoză, auto curăţare, auto, eco mode, 1W standby, intelligent defrosting, precum atenţionare acustică la pornit/oprit şi detectare scurgere freon.

Ar mai fi de spus că tipul compresorului este rotativ, aparţinând brand-ului Super DC Inverter. Ca şi agent de răcire folosit este utilizat tipul R-410 A.

Funcţia de dezumidificare este unde foarte inteligentă şi eficace, cu rolul de a elimina pe cât se poate de bine umiditatea din încăpere.

Tehnologia Wi-Fi, respectiv smart control, permite aparatului să fie controlat de pe anumite device-uri, precum tabletă sau smartphone. Trebuie doar să deţină instalată o aplicaţie dedicată acestei acţiuni şi să ruleze unul dintre sistemele de operare Android sau iOS.

Funcţia sleep/night garantează un somn liniştit, modul de funcţionare fiind unul favorabil pe tot timpul nopţii.

Funcţia jet turbo este excelentă atunci când vrei să obţi un mediu favorabil într-un timp foarte scurt. Bineînţeles, această funcţie necesită şi un consum enegetic suplimentar.

Concluzie :

Concluzionând, Zantia Havai Super Inverter este un sistem de climatizare economic şi performant, un aparat modern capabil să obţină cel mai favorabil mediu ambiental.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • Performant
  • LCD
  • Filtru Anti-praf
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.