Whirlpool WVE1660NFTS – un congelator modern din clasa A+, cu o capacitate generoasă de încărcare

Whirlpool WVE1660NFTS este un aparat frigorific de calitate superioară din clasa A+, un model extrem de eficient, ce pune la dispoziţie o capacitate generoasă de încărcare.

Avem de-a face cu un congelator modern, ce se laudă cu sistem de răcire No Frost, cu un volum brut total de 210 litrii şi cu un tip de afişaj LED.

Este pus în vânzare de către eMag cu preţul de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ avantajos în raport cu calitatea oferită de aparat.

În privinţa aspectului, ar fii de spus că vine realizat din inox, are deschiderea uşii pe dreapta şi mâner poziţionat vertical. Este de culoarea inoxului şi masaoră numai 159 x 59.6 x 62.6(IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool WVE1660NFTS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul produs frigorific provine din clasa A+ de eficienţă energetică, ce garantează un consum de curent electric anual de numai 281kWh.

După cum spuneam, este vorba despre un congelator eficient, ce are un volum net total de 195l, o capacitate de congelare de până la 18Kg/24h şi 6 compartimente mari de depozitare.

În privinţa funcţiilor, se bucură de funcţia de reglare electronică a temperaturii, de funcţia de super-congelare şi de tehnologia avansată Al 6-lea Simţ.

Ar mai fii de spus că vine cu agent de răcire R600a, are o autonomie de 24h fără curent şi se laudă cu un nivel de zgomot de numai 43 de decibeli.

În concluzie, Whirlpool WVE1660NFTS este un congelator de calitate, economic şi eficient, ce pune la dispoziţie un volum generos de încărcare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Congelator
  • Volum brut total 210l
  • Sistem No Frost
  • A+
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.