Whirlpool WTLS65712

Te-ai hotărât să îți cumperi o mașină de spălat rufe nouă, dar locuința ta nu îți permite un spațiu așa de mare? Ei bine, site-ul nostru de review-uri îți sare în ajutor și îți recomandă o mașină de spălat performantă de la Whirlpool, utilă și foarte slim, ocupând doar 90 x 40 x 60cm (IxLxA cm).

Dimensiuni sale minimaliste îți permite să o așezi oriunde dorești, fără a ocupa prea mult loc. Acest tip de mașină de spălat rufe Whirlpool WTLS65712, dispune de încărcare verticală, pentru a îți ușura modul de utilizare. Fiind un model destul de nou conceput, prezintă un tip de afișaj LED, o viteză incredibilă de centrifugare de 1200rpm și o capacitate de încărcare de până la 6.5Kg.

Prețul acestei mașini de spălat rufe de la Whirlpool este de aproximativ 1.400lei (vezi preț actualizat), un preț corect, dacă luăm în considerare și clasa energetică A++, din care aparține.

IMAGINI CU Whirlpool WTLS65712 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de noua tehnologie avansată de care dispune acest produs electrocasnic. Tehnologia inedită Al 6-lea SIMȚ îți oferă în primul rând rezultate excelente de spălare, economii semnificative ale resurselor și totodată ușurința de folosire incredibilă.
Așadar, rezultatele excelente de spălare sunt garantate de cele 12 programe și de factorii acestora. Mulțumită senzorului ce se adaptează perfect încărcături, folosind apa, energie și timpul necesar, exact atât cât are nevoie pentru a duce la bun sfârsit ciclul de spălare.

Cei de la Whirlpool s-au gândit să realizeze un program super rapid și uil, de doar 15 minute. Acest program este destinat rufelor mai puțin murdare, reducând nu doar timpul și ci și energia electrică și apa. Programul de față, de 15 minute poate fi folosit la două temperaturi, precum 20°C și 30°C.

Grație tehnologiei revoluționare Clean+, rezultatele  de spălare vor fi îmbunătățite. Astfel, folosirea unui aditiv în combinație cu un ciclu uimitor multifazic, duce la înlăturarea perfectă a petelor, optimizând performanța agenților activi.

Un alt program interesant și foarte util ar fi Programul special. Datorită ciclului SuperEco, consumul de energie electrică va fi redus drastic, până la 40%, chiar și atunci când încărcătură este completă. Acest ciclu excelent prezintă o acțiune de rotire redusă și o etapă de stoarcere mai îndelungată, astfel performanțele de spălare rămân optime iar consumul de energie rămâne scăzut.
În concluzie acest program ar fi printre cele mai eficiente de pe piața, din punct de vedere energetic și în același timp rezultatele de spălare sunt excelente.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spalat cu încarcare verticală
  • Sistem Soft Opening
  • Tambur cu deschidere în sus Drum Up
  • Tehnologie Al 6lea Simt
  • Clasă de eficiență energetică: A++
  • Tip afișaj: LED
  • 12 programe
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.