Whirlpool WTLS60910

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Whirlpool WTLS60910 se evidențiază printre cele mai căutate și achiziționate mașini de spălat rufe cu tip de încărcare vertical, datorită design-ului modern, a prețului foarte accesibil și a gradului de eficiență ridicat.

Este un aparat electrocasnic extrem de performant, ce beneficiază de un afișaj LCD, de pe care se pot urmării etapele și programele de spălare al rufelor. Este o mașină de spălat foarte încăpătoare, astfel are o capacitate de încărcare de 6Kg și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut.

Pe partea de eficacitate, se bucură de clasa de eficiență energetică A++, o clasă excelentă ce reduce semnificativ consumul de energie electrică.

Acestea fiind spuse, o astfel de mașină de spălat rufe, cu încărcare verticală, eficientă și cu funcții inteligente, se poate achiziționa la prețul de doar 1.279lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Whirlpool WTLS60910 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul aparat electrocasnic se laudă cu un număr variat de programe de spălare, extrem de economice și eficiente, ce cuprind o gamă largă de tipuri de țesături. O parte din acestea, ar fi: programul pentru delicate, program pentru bumbac, programul Aqua Eco, programul Super Eco, programul pentru spălare manuală, programul pentru prespălare, programul rapid 15min și programul pentru clătire intensivă.

Alte detalii pe care am putea să le mai oferim, ar fi că vine concepută din componente extrem de rezistente, precum tamburul din oțel inoxidabil și cuva din polipropilenă.

Un plus al acestei mașini de spălat Whirlpool ar fi că este foarte silențioasă, având un nivel de zgomot extrem de scăzut, de doar 59 decibeli la spălare și de 75 decibeli la centrifugare.

În concluzie, Whirlpool WTLS60910 este un produs electrocasnic foarte accesibil, modern și performant, ce se va integra perfect în orice locuință modernă, oferind cele mai bune rezultate la spălare, cât și la centrifugare.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare verticală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Sistem de siguranță împotriva copiilor
  • Aqua Eco
  • Super Eco
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.