Whirlpool WTLS 70912

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Whirlpool WTLS 70912 reprezintă alegerea perfectă, în cazul în care dorești să îți cumperi o mașină de spălat rufe, performantă și calitativă, care să ofere rezultate excepționale la spălare, cât și la centrifugare.

Vorbim despre o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, extrem de încăpătoare, având o capacitate de încărcare de 7Kg și cu o viteză de centrifugare excelentă de 1200rpm.

Este un aparat electrocasnic Slim, fapt ce este confirmat de dimensiunile acesteia reduse de 90 x 40 x 60cm. Prezintă finisaje moderne, pe un fond alb, ce o fac să se integreze perfect în orice locuință eleganță.

Așadar, prețul de comercializare al acestui produs electrocasnic Whirlpool, calitativ și eficient, este de aproximativ 1450lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Whirlpool WTLS 70912 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Este o mașină de spălat rufe foarte economică, ce are un consum de energie electrică de doar 1kW per ciclu standard, asta mulțumită clasei de eficiență energetică A+++.

Se face remarcată printr-o serie de 15 programe de splare, ce cuprind majoritatea tipurilor de țesături. O partea din aceste programe de spălat, sunt: program rapid 15 minute, program Super și Aqua Eco, program colorate, program clătire intensivă, program Mix și multe altele.

Datorită programului Al 6-lea Simț Colours, hainele colorate vor fi extrem de bine spălate, în funcție de culorile setate, fără a mai fi necesar să se specifice tipul țesăturii.

Ecranul LCD este un punct forte al acestui produs electrocasnic, extrem de util, astfel de pe acesta se pot urmări etapaele spălării și timpul rămas până la terminarea programului.

Ca și funcții speciale, beneficiază de sistemul inteligent de siguranță împotriva copiilor, funcția de programare întârziată, opțiunea de spălare cu apă rece, recomandare dozare detergent și tehnologia Al 6-lea Simț Colours.

În concluzie, Whirlpool WTLS 70912 este o mașină de spălat rufe performantă, calitativă și foarte eficientă, ce se bucură de un raport preț-calitate excelent.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare verticală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Tehnologia Al 6lea Simț Colours
  • Sistem siguranță împotriva copiilor
  • Recomandare dozare detergent
  • Opțiune spălare cu apă rece
  • Sistem siguranță împotriva copiilor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.