Whirlpool WTLS 66912

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Whirlpool WTLS 66912 face parte dintr-o gamă nouă de mașini de spălat cu tip de încărcare vertical, cu funcții numeroase și foarte accesibile ca preț . Este un aparat electrocasnic recent conceput, astfel se bucură de o viteză de centrifugare de 1200rpm, de o capacitate de încărcare generoasă de 6Kg și de un tip de afișaj LED.

Se bucură de un consum electric extrem de redus, asta datorită clasei A+++ de eficiență energetică, ajungând la un consum de doar 0.77kWh per program standard. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ba din contră, ajunge la aproximativ 9000l de apă consumați, pe an.

Se face remarcată printr-un aspect compact, având dimensiuni slim, de 90 x 40 x 60cm. Prezintă trăsături și finisaje moderne, pe un fond alb, astfel se va potrivi perfect oricărei locuințe moderne, fără a ocupa foarte mult din spațiu.

Așadar, o astfel de mașină de spălat rufe Whirlpool, cu încărcare verticală, accesibilă și extrem de eficientă, se achiziționează la prețul excepțional de 1.399lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Whirlpool WTLS 66912 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul produs electrocasnic, beneficiază de un număr variat de programe, ce includ toate tipurile de țesături și multe alte criterii de spălare al rufelor. Așadar, dispune de: program Mix, program delicate, program spălare manuală, program prespălare, program rapid 15min, program colorate, program bumbac, program clătire intensivă și programele Aqua și Super Eco.

Această serie diversificată de programe, va asigura rezultate excepționale la spălare dar și la centrifugare, indiferent de gradul de murdărie ori de tipul de țesătură al articolelor.

Afișajul LCD este integrat în panoul de control, din care se pot seta viteza de centrifugare, temperatura și programele.

Alte funcții speciale de care se bucură această mașină de spălat, ar fi și sistemul de control al balansului, selectorul de centrifugare, sistemul inteligent ce detectează spuma, sistemul de siguranță pentru copii și tehnologia al 6-lea Simț Colours.

În final, Whirlpool WTLS 66912 este o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală, ideală în orice locuință modernă, ce ocupă foarte puțin spațiu și oferă rezultate incredibile la spălare dar și la centrifugare.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Mașină de spălat rufe cu încărcare verticală
 • Viteză de centrifugare 1200rpm
 • Afișaj LCD
 • Capacitate de încărcare 6Kg
 • Clasă de eficiență energetică A+++
 • Controlul balansului
 • Tehnologia Al 6lea Simț Colours
 • Sistem siguranță împotriva copiilor
 • Sistem detectare spumă
 • Selector centrifugare
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.