Whirlpool WTLS 60812 ZEN

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Whirlpool WTLS 60812 este o mașină de spălat rufe, cu tip de încărcare vertical, astfel spațiul ocupat de acest produs electrocasnic va fi unul extrem de redus.

Reprezintă alegerea excelentă în cazul în care vă doriți o mașină de spălat rufe performantă, cu funcții extrem de eficiente și cu un design slim. Se bucură de o capacitate de încărcare de 6Kg și de o viteză de centrifugare uimitoare, de 1200rpm. Cuva vine construită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil cu capacitatea de 42l.

Este un produs electrocasnic super eficient, asta datorită clasei A+++ de eficiență energetică. Așadar, consumul energetic ajunge undeva la 0.67kW/ciclu de spălare și la doar 137kW/an. Totodată, se bucură de un consum redus și de apă, undeva la doar 8800l/an.

Se evidențiază printr-o structură compactă, astfel încât să poate fi amplasată oriunde, fără a ocupa foarte mult loc. Dimensiunile sunt slim, de 90 x 40 x 60cm, iar greutatea acesteia este de doar 58Kg. Se prezintă standard pe un fond alb, o culoare elegantă, ce se integrează perfect oricărei locuințe moderne.

Acestea fiind spuse, prețul de achitionare al acestei mașini de spălat rufe Whirlpool, performantă și eficientă, este de doar 1.599lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe Whirlpool WTLS 60812 ZEN :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Se laudă cu o serie numeroasă de specificații avansate și cu gamă diversificată de programe de spălare, ce pot fi urmărite pe afișajul de tip LCD. Acest LCD este integrat în panoul de control, ce pune la dispoziție comenzi ce permit setarea temperaturii sau setarea vitezei de centrifugare.

După cum spuneam, se remarcă cu un număr de 14 programe de spălare al rufelor, ce acoperă toată gama de țesături. Aceste programe de spălare sunt foarte diversificate, astfel se va descurcă excepțional în orice situație. Acestea sunt: program pentru delicate, program pentru sintetice, program pentru bumbac, program pentru colorate, program economic, program rapid (15min) și alte două opțiuni de clătire intensivă și prespălare, ce permit setarea acestoara doar în funcție de preferințe.

O caracteristică specială a acestui produs electrocasnic, ar fi că se bucură de un nivel redus de zgomot, de doar 51db la spălare și de 72db la centrifugare, astfel veți putea pune în funcțiune acest aparat oricând, zi sau noapte, fără a deranja pe cei din jur.

În concluzie, mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Whirpool WTLS 60812 ZEN, este un aparat electrocasnic excelent, ce oferă rezultate incredibile la spălare și la centrifugare.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare verticală
  • Tip afișaj: LCD
  • Viteză de centrifugare: 1200rpm
  • Capacitate de încărcare: 6Kg
  • Clasă de eficiență energetică: A+++
  • Tehnologia Al 6lea Simț Colours
  • Motor Direct Drive
  • Tambur cu deschidere în sus Drum Up
  • Sistem siguranță împotriva copiilor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.