Whirlpool WRIC 3C26 – maşină de spălat vase complet încorporabilă, din clasa energetică A++

Whirlpool WRIC 3C26 este o maşină de spălat vase cu control electronic din gama aparatelor de bucătărie complet încorporabile. Reprezintă o alegere inteligentă pentru familiile numeroase, precum şi pentru cei care caută un astfel de produs electrocasnic eficient, economic şi avantajos.

Se laudă cu o capacitate generoasă pentru 14 seturi, precum şi cu 8 programe de spălare economice şi eficiente. Setările şi programele sunt controlate electronic, afişajul fiind de tip LED.

Acest model WRIC 3C26 poate fi achiziţionat şi online de la eMag, cu preţul de achiziţionare avantajos de 1.739 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, nu sunt foarte multe de menţionat, dat fiind faptul că vorbim despre un aparat electrocasnic complet încorporabil. Este în totalitate de culoare albă, măsoară standard 82 x 59.5 x 57 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului din timpul utilizării fiind de numai 46db.

Imagini cu Whirlpool WRIC 3C26:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, apă şi energie electrică, produsul de faţă este unul extrem de economic. Astfel, datorită clasei de eficienţă energetică A++, consumul de curent electric per ciclu de spălare este de doar 0.93kW/ciclu, iar cel de apă de numai 9l/ciclu.

Aşa cum am spus, deţine o listă cu 9 programe de spălare, precum: programul Eco/Bio (50°C), programul Intensiv (65°C), programul Zilnic (50°C), programul 6th Sense, programul Rapid (50°C), programul Prespălare, programul Cristale (45°C) şi programul Overnight-silenţios (50°C).

Ca şi caracteristici speciale, se laudă cu filtru de autocurăţare, cu tehnologia Al 6-lea Simţ, cu opţiunea Multizone, cu 8 nivele de temperatură, cu opţiunea de încărcare la jumătate, cu indicator pentru sare şi cu indicator pentru terminare program.

ZoneWash (MultiZone) reprezintă o extraopţiune foarte interesantă, capabilă să reducă semnificativ consumul de apă şi de curent electric, spălare efectuându-se doar pe singur coş selectat.

Tehnologia Al 6-lea Simţ are la bază o serie de senzori ce monitorizează şi controlează consumul de resurse, la o temperatură cuprinsă între 40-70°C.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool WRIC 3C26 este o maşină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A++, capabilă să asigure un spălat rapid, economic şi eficient.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 14 seturi
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.