Whirlpool WIO 3T321 P – maşină de spălat vase performantă din clasa A++

Whirlpool WIO 3T321 P este o nouă maşină de spălat vase complet încorporabilă, din clasa de eficienţă energetică A++. Reprezintă o soluţie mai mult decât eficientă, capabilă să acorede o atenţie specială oricărui tip de veselă.

Vine cu o capacitate de încărcare pentru 14 seturi, având la dispoziţie 10 programe de spălare. Controlul acesteia este de tip electronic, afişajul fiind unul modern de tip LED.

Acest model WIO 3T321 P este disponibil online şi în magazinul eMag, la preţul accesibil de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect nu sunt foarte mult de menţionat, dat fiind faptul că avem de-a face cu un produs electrocasnic complet încorporabil. Este de specificat doar că este de culoare albă, care o greutate de aproximativ 37.5kg şi că măsoară standard 82 x 59.7 x 55.5 (IxLxA) cm. În timpul utilizării nivelul de zgomot maxim înregistrat este de doar 41dB (A).

Imagini cu Whirlpool WIO 3T321 P:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei de eficienţă energetică A++, consumul de energie electrică înregistrat per program standard este de numai 0.82kW, iar cel de apă de doar 9l.

Aşa cum am spus, este prevăzută cu o listă cu 10 programe de spălare. Acestea sunt capabile să acopere mai toate tipurile de veselă, obţinând rezultate perfecte. Cele 10 programe sunt: programul normal, programul intensiv, programul rapid, programul Bio/Eco, programul prespălare, programul pahare, programul Daily 60, programul Overnight-silenţios, programul Power Clean Pro.

În privinţa opţiunilor speciale, se laudă cu 4 nivele de temperatură, cu opţiunea Multizone, cu opţiunea Turbo, opţiunea de programare întârziată (1 – 12 ore), precum şi cu opţiunea de încărcare la jumătate.

Ca şi caracteristici speciale, ar fi de menţionat indicatorul luminos pentru podea, Tehnologia Al 6-lea Simţ, filtrul de autocurăţare, indicatorul pentru sare şi indicatorul pentru sfârşitul programului.

Ar mai fi de spus că este prevăzut cu rafturi pliabile şi cu picioruşe ajustabile, venind la pachet împreună cu un coş reglabil pe înălţime şi cu un coş pentru tacâmuri.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool WIO 3T321 P reprezintă o maşină de spălat vase complet încorporabilă din clasa A++, capabilă să obţină rezultate excelente în orice situaţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 10 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.