Whirlpool WH2010A+E – ladă frigorifică clasică, modernă şi eficace

Whirlpool WH2010A+E este o ladă frigorifică ce provine din clasa de eficienţă energetică A+, un aparat frigorific clasic, extrem de încăpător şi de eficace.

Vorbim despre un congelator generos, ce are un volum brut total de 207l şi unul net total de 204l. Dispune de afişaj LED, de pe care se poate urmării şi modifică temperatura de la interior.

Cât despre preţ, pot spune că este unul dintre cele mai avantajoase produse frigorifice de acest fel, astfel eMag îl comercializează cu preţul de promoţie de 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, avem de-a face cu un model clasic, de culoare albă, ce are o greutate de aproximativ 36Kg şi măsoară 86.5 x 80.6 x 64.8(IxLxA) cm.

Aceeaşi ladă frigorifică avantajoasă şi eficientă o întâlniţi şi în ofertele magazinelor Altex şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool WH2010A+E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consmului energetic, se descurcă destul de bine pot să zic, asta datorită clasei energetice A+, ce garantează un consum de 222.65kWh/an şi de 0.61kWh/24.

Aparatul este compus dintr-un congelator extrem de spaţios, ce se bucură de o capacitate de congelare de până la 15Kg/24h şi de calendar pentru produsele congelate.

Cât despre funcţii speciale, beneficiază de funcţia Eco, de funcţia de super-congelare, de semnal de avertizare pentru temperatură ridicată şi de tehnologia al 6-lea simţ.

Ar mai fii de specificat faptul că dispune de agent de răcire R600a, de clasţ climatică SN-ST, de un nivel de zgomot de doar 41db, de o autonomie de până la 36h fără curent şi de termostat de tip electronic.

Acestea fiind spuse, Whirlpool WH2010A+E este o ladă frigorifică spaţioasă, modernă şi eficientă, ce se laudă cu numeroase funcţii şi tehnologii inteligente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ladă frigorifică
  • Volum brut total 207l
  • Volum net total 204l
  • A+
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.