Whirlpool WBE3114W

Dacă te-ai decis să îți achiziționezi o nouă combină frigorifică, mult mai încăpătoare decât cea veche, mai economică și la un preț nu foarte mare, site-ul nostru de review-uri îți recomandă cu încredere noua combină frigorifică marca Whirlpool, recent apărută pe piața electrocasnicelor.

Whirlpool WBE3114W este un produs electrocasnic excelent, ce dispune de un volum brut total de 322 litrii. Este o combină frigorifică compusă din frigider și congelator, ambele destul de încăpătoare. Mai putem spune că este și un produs foarte economic, având un consum anual de doar 297kWh/an și de 0.82kWh/24h.

Prețul de achiziție al acestei combine frigorifice Whirlpool WBE3114W este de doar 1.249lei (Vezi preț actualizat), un preț bun vis-a-vis de alte produse electrocasnice din această gamă.

IMAGINI CU Combină  frigorifică Whirlpool WBE3114W :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Prezintă un design modern, pe un fond alb, cu trăsături slim de 175 x 59.5 x 64cm și cu mâner incorporat. Vine din fabrică cu deschidere a ușii pe partea dreaptă, însă mulțumită sistemului reversibil, poți schimba deschiderea ușii pe oricare parte te avantajează.

De început, o să discutăm despre frigider, care este situat în partea superioară a combinei. Prezintă un volum net de 194 litrii și un sistem de dezghețare semi-automat. Vine construit din 3 rafturi spațioase din sticlă, plus alte 3 suporturi pe ușă și un compartiment special destianat legumelor și fructelor.

Congelatorul, destinat în partea de jos a combinei, vine cu un sistem de dezghețare manual și cu un volum net de 113 litrii. Include 3 compartimente spațioase și are o capacitate de congelare de 4.5Kg/24h.

Alte detalii tehnice pe care am putea să le oferim, ar fi că dispune de un singur compresor, cu agent de răcire R600a și are un nivel de zgomot destul de redus, undeva la 39 decibeli.

În concluzie, putem spune că nouă combină frigorifică Whirlpool WBE3114W este un produs electrocasnic ideal, ce dispune de un volum destul de mare, un design modern și de un consum redus de energie electrică.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Sistem dezghețare frigider Semi-automat
  • Agent răcire R600a
  • Volum brut total 322l
  • Mâner incorporat
  • 1 compresor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.