Whirlpool WBC 3B1 B – maşină de spălat vase semi-încorporabilă, din clasa energetică A+

Whirlpool WBC 3B1 B este o maşină de spălat vase încăpătoare, modernă şi performantă, provenită din gama produselor electrocasnice de bucătărie de tip semi-încorporabile. Prezintă un aspect clasic, uşor de integrat în orice stil de amenajare de bucătărie.

Discutăm despre un produs din clasa A+, ce are o capacitate de încărcare pentru 13 seturi. Beneficiază de 5 programe de spălare, de control electronic şi de afişaj LED, ce oferă informaţii cu privire la etapele ciclului de spălare.

Acest model WBC 3B1 B este disponibil şi online, în stocul de produse electrocasnice al celor de la eMag, la numai 1.639 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, fiind parţial încorporabilă nu sunt foarte mult de menitionat. Este de culoare albă, cântăreşte în jur de 25.5kg şi măsoară standard 82 x 59.5 x 57 (IxLxA) cm. Nivelul de zgomot înregistrat la utilizare este de maxim 49dB(A).

Imagini cu Whirlpool WBC 3B1 B:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că aparatul de faţă este încadrat de către specialişti în clasa energetică A+, consumul de resurse înregistrat ar fi de 1.04kW/ciclu de spălare de curent electric (295 kWh/an) şi de 11l/ciclu de spălare de apă.

În privinţa programelor de spălare, aşa cum am spus deţine o listă cu 5 programe: programul intensiv, programul rapid, programul Bio/Eco, programul Daily 60 şi programul prespălare.

Beneficiază de 4 nivele de temperatură, de filtru de autocurăţare, de indicator sfârşire program, de opţiunea de încărcare la jumătate, precum şi de indicator pentru sare.

Cât despre accesorii, această maşină de spălat vase la Whirlpool vine dotată cu: rafturi pliabile, picioruşe ajustabile şi coş reglabil pe înălţime.

În partea frontală a produsului este proiectat panoul de comandă. Este alcătuit dintr-un afişaj modern LED şi din 6 butoane de comandă, controlul fiind de tip electronic.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool WBC 3B1 B reprezintă o maşină de spălat vase parţial încorporabilă, încăpătoare şi modernă, cu performanţe superioare la spălare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 13 seturi
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.