Whirlpool TDLR 70210 – maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, din clasa A+++

Whirlpool TDLR 70210 este o maşină de spălat rufe super economică din categoria modelelor cu încărcare verticală. Reprezintă un model elegant de dimensiuni reduse, potrivit locuinţelor nu foarte spaţioase. Aspectul modern de culoare albă o integrează fără probleme în orice stil de amenajare interioară.

Ei bine, provine din clasa energetică A+++, având o capacitate de încărcare de până la 7kg. Are o viteză de centrifugare de 1200 rpm, precum şi un afişaj modern de tip LCD.

Acest model TDLR 70210 este deja comercializat de către eMag la preţul online de doar 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Remarcăm o construcţie clasic şi modernă, de dimensiuni reduse. Este în totalitate de culoare albă, cântăreşte 62kg şi măsoară standard 90 x 40 x 60 (IxLxA) centimetrii.

Acelaşi model cu încărcare verticală este disponibil online şi la Flanco.

Imagini cu Whirlpool TDLR 70210:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Această maşină de spălat rufe Whirlpool se dovedeşte a fi extrem de silenţioasă pe toată perioada utilizării, astfel la spălare sunt înregistraţi în jur de 59dB(A), iar la centrifugare în jur de 76dB(A).

Vine prevăzut cu o serie de 12 programe de spălare. Printre cele obişnuite, întâlnite la majoritatea maşinilor de spalar rufe, dăm şi peste câteva mai speciale, precum: programul Antibacterial 95, programul Jeans, programul consum energetic redus, programul spălare manuală, programul clătire intensivă şamd.

La capitolul funcţii speciale, se laudă cu tehnologia Al 6lea Simţ, cu opţiunea de programare întârziată, de sistem de siguranţă pentru copii, de funcţia Soft Opening şi de funcţia Drum Up.

Tehnologia Al 6lea Simţ este capabilă să garanteze rezultate perfecte, indiferent de ţesătură. Pe lângă asta, obţine un consum de resurse semnificativ în orice program ales.

În privinţa panoului de comandă, acesta este proiectat în partea frontală a maşinii. Aici dăm peste sigla brand-ului Whirlpool, peste butonul selector central, peste butoanele opţiunilor speciale şi peste display-ul intuitiv şi prietenos de tip LCD.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool TDLR 70210 reprezintă o maşină de spălat rufe modernă şi economică din categoria modelelor cu încărcare verticală. Este capabilă să se integreze uşor în orice stil, oferind rezultate neaşteptat de bune.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+++
  • 6th Sense
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.