Whirlpool TDLR 65210 – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, din clasa energetică A+++

Whirlpool TDLR 65210 este o maşină de spălat rufe compactă şi performantă, cu încărcare verticală. Reprezintă un model avantajos atât din punct de vedere al construcţiei de dimensiuni reduse, cât şi din punct de vedere al rezultatelor la spălare/centrifugare.

Impresionează foarte plăcut la capitolul eficienţă energetică, dat fiind faptul ca face parte din clasa A+++. Are o capacitate de încărcare de 6.5kg, o viteză de centrifugare de 1200rpm şi afişare de tip LED. Acest ecran oferă informaţii cu privire la etapele programelor de spălare.

Acest model TDLR 65210 este disponibil online şi în gama de produse eMag, la preţul de achiziţie apreciabil de 1.369 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, prezintă o construcţie compactă şi modernă de culoare albă. În partea frontală a acesteia, este proiectat panoul de comandă, alcătuit dintr-un ecran LED şi dintr-un buton selector înconjurat de pictograme reprezentative. Din punct de vedere tehnic, cântăreşte în jur de 62kg şi măsoară standard 90 x 40 x 60 (IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool TDLR 65210:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pe lângă faptul că este economică, această maşină de spălat de la Whirlpool este şi foarte silenţioasă. Astfel, nivelul înregistrat la spălare este de maxim 59 dBA, iar la centrifugare de maxim 76 dBA.

În privinţa programelor de spălare, are la bază o serie de 8 programe eficiente şi economice. Printre programele de bază, se întâlnesc câteva mai speciale, precum programul Antibacterial 95, programul spălare manuală, programul lână, programul consum energetic redus şamd.

Din punct de vedere al sistemelor şi tehnologiilor speciale, sunt de remarcat următoarele: Tehnologia Al 6-lea Simţ, sistemul Soft Opening, sistemul Drum Up, funcţia de programare întârziată şi sistemul de siguranţă pentru cei mici.

Tehnologia Al 6-lea Simţ unică este capabilă să garanteze rezultate la spălare/centrifugare excelente, uşurinţă în utilizare excepţională şi economii drastice ale resurselor (apă, curent, detergenţi).

Opinii pro și contra :

În concluzie, Whirlpool TDLR 65210 reprezintă o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală din clasa A+++. Impresionează atât din punct de vedere al consumului apreciabil de resurse, cât şi din punct de vedere al rezultatelor imprecabile.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+++
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.