Whirlpool TDLR 60210 – maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, din clasa A+++

Whirlpool TDLR 60210 este o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, concepută în mod special pentru spaţiile nu foarte generoase. Construcţia compactă şi modernă de culoare albă, se va integra extrem de uşor în orice stil de amenajare interioară.

Vorbim despre un aparat electrocasnic din clasa energetică A++, ce are o capacitate de încărcare de 6kg şi o viteză de centrifugare de 1200rpm. Beneficiază de un afişaj elegant de tip LED, ce oferă informaţii cu privire la etapele şi setările ciclurilor de spălare.

Acest model TDLR 60210 se poate achiziţiona online din gama de aparate electrocasnice a celor de la eMag, cu doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un produs clasic cu încărcare frontală, ce ocupă foarte puţin din spaţiul locuinţei. Este în totalitate de la culoare albă, cântăreşte în jur de 62kg şi măsoară standard 90 x 40 x 60 (IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool TDLR 60210:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Faptul că specialiştii au încadrat acest produs Whirlpool în clasa de eficienţă energetică A+++, consumul de resurse va fi unul pe cât se poate de avantajos.

Vine proiectată cu o listă generoasă cu 12 programe de spălare, extrem de eficiente şi de economice. Pe lângă cele de bază, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat rufe, beneficiază şi de câteva mai speciale, cum ar fi: programul antibacterian 95, programul Jeans, programul consum redus de energie, programul clătire intensive, programul Sport şamd.

La capitolul siguranţă şi funcţii speciale, se laudă cu sistemul de siguranţă pentru cei mici, cu opţiunea de programare întârziată, cu tehnologia Al 6-lea Simţ, cu tehnologia Wool Excellence, cu tehnologia Wave Motion, cu tehnologia Soft Opening şi cu tehnologia Drum Up.

Ca şi zgomot produs în timpul utilizării, înregistrează maxim 59dB(A) la spălare şi maxim 75dB(A) la centrifugare.

În privinţa panoului de comandă, acesta este proiectat în partea superioară a maşinii. Aici se întâlneşte un ecran ultra-modern de tip LCD, precum şi un buton de control rotativ, înconjurat de pictograme reprezentative.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool TDLR 60210 este o maşină de spălat performantă şi eficientă, din clasa A+++. Reprezintă un model cu încărcare frontală, capabil să se integreze excelent în orice situaţie, oferind rezultate neaşteptat de bune.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+++
  • 12 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.