Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX – combină frigorifică din inox, cu sistem de răcire Supreme No Frost

Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX este un aparat frigorific performant şi modern, o combină frigorifică eficientă ce reuşeşte să asigure tuturor tipurilor de alimente o depozitare optimă. Construcţia modernă o integrează perfect în orice stil şi circumstanţă, conferind totodată o eleganţă aparte.

Este o variantă cu sistem de răcire Full No Frost, încadrată în clasa energetică A+. Are un volum brut total de 356l şi unul net total de 319l, dintre care 222l sunt ai frigiderului, iar restul de 97l ai congelatorului.

În ciuda sistemelor avansate, acest model BSNF 8101 OX este comercializat de către eMag, cu numai 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o construcţie ultra modernă şi elegantă, realizată integral dintr-un inox de calitate foarte bună. Uşile dispun de mânere încorporate, având deschidere standard pe partea dreaptă. Tehnic vorbind, deţine iluminare interioară pe LED, cântăreşte în jur de 71l şi măsoară standard 188.5 x 59.5 x 65.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX: 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că acest produs frigorific Whirlpool din gama Supreme este încadrat în clasa A+ de eficienţă energetică, consumul anual înregistrat este de numai 311kWh/an.

Ca şi poziţionare, frigiderul vine proiectat în partea de sus a combinei, iar congelatorul în partea de jos. Începând de sus în jos, o să discutăm câte puţin despre fiecare compartimentare.

Frigiderul, după cum spuneam are un volum net de 222l, având sistem de dezgheţare automat. Include 4 compartimente încăpătoare, separate prin rafturi din sticlă securizată, dintre care 2 sunt ajustabile. Mai deţine 3 rafturi pe uşă, un suport pentru ouă şi un compartiment pentru fructe/legume (Crisp).

Congelatorul, cu voumul de 97l, deasemenea deţine sistem de dezgheţare automat. Are o capacitate de congelare de 4kg/24h şi este compus din 3 sertare generoase, dintre care unul este Big Box (mare).

Beneficiază de tehnologia Al-6lea Simţ Fresh Control, de sistem antibacterian, de sistem de avertizare acustică pentru uşă deschisă şi de semnal de avertizare temperatură ridicată.

Ar mai fi de reţinut faptul că are o autonomie fără curent de până la 24h, că deţine un singur compresor şi că nivelul zgomotului la utilizare înregistrează maxim 42db.

Concluzie :

În concluzie, Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX reprezintă o combină frigorifică performantă din inox, modernă şi avantajoasă, potrivită oricărui stil de amenajeri.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A+
  • Sistem Full NoFrost
  • Modernă
  • Inox
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.