Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 – uscător de rufe cu condensator din clasa A++

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 este un uscător de rufe standard, eficient şi economic, capabil să surprindă prin rezultate ireproşabile întotdeauna. Reprezintă un produs electrocasnic de calitate înaltă, cu un design elegant şi modern ce îi permite să se integreze excelent în orice stil şi decor.

Aşadar, vorbim despre un aparat cu încărcare frontală încadrat în clasa energetică A++. Are o capacitate de încărcare generoasă de până la 9kg, 11 programe de uscare, câteva funcţii şi tehnologii avansate, precum şi un afişaj digital modern de tip LED.

Acest model recent Dryer HSCX 90420 poate fi achiziţionat din magazinul de specialitate eMag cu preţul online de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior clasic asemănător maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală. Este de culoare albă, cântăreşte în jur de 47kg şi măsoară standard 84.5 x 59.6 x 65.9 (IxLxA) cm. Ar mai fi de spus că tamburul este din inox şi are un volum de 121l, deschiderea acestuia făcându-se la 140 de grade.

Acelaşi uscător avantajos este prezent şi în oferta online a celor de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei de eficienţă energetică A++, consumul de curent electric înregistrat în program standard este de numai 2.19kWh.

În ceea ce o priveşte nivelul de zgomot produs la utilizare, maxima înregistrată la centrifugare este de numai 65dB(A).

Aşa cum am spus şi mai sus, deţine 11 programe de uscare, printre care se enumeră şi următoarele: programul de aerisire, programul lenjerie, programul bumbac, programul lână, programul sintetice, programul uşor de călcat, programul Mix, programul delicate şamd.

Iar cât despre sistemele şi tehnologiile avansate, beneficiază de tehnologia Al 6-lea Simţ, de funcţia anti-încreţire a ţesăturii, de opţiunea abur, de opţiunea de programare întârziată şi de sistemul de uscare prin condensare.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 reprezintă un uscător de rufe economic şi eficient, ce funcţionează pe baza sistemului de uscare prin condensare.

Concluzie:

Pro:
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • Eficient
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.