Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 – uscător de rufe inteligent şi eficient de ultimă generaţie

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 face parte din recentă gamă de uscătoare de rufe a celor de la Whirlpool. Reprezintă unul dintre cele mai performante şi eficiente modele de pe piaţă, asta datorită sistemelor şi tehnologiilor avansate de care se bucură.

Astăzi avem de-a face cu o variantă cu încărcare frontală încadrată în clasa de eficienţă energetică A++. Se laudă cu o capacitate de încărcare generoasă, respectiv de 8kg, precum şi cu 11 programe de uscare şi cu afişaj modern de tip LED.

Acest model HSCX 80420 este deja disponibil online în gama de produse eMag la preţul de achiziţie de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Îşi face apariţia cu o construcţie clasică, cu detalii şi finisaje moderne, fiind extrem de uşor de integrat în orice stil de decor. Este în totalitate de culoare albă, cântăreşte în jur de 47kg şi măsoară standard 84.5 x 59.6 x 65.9 (IxLxA) cm. În privinţa zgomotului înregistrat la utilizare, maxima atinsă este de doar 65dB(A).

Ar mai fi de menţionat faptul că hubloul măsoară un diametru de 38cm, având o deschidere de până la 140 de grade. Tamburul este construit din inox, având un volum de 121l.

Acelaşi model de ultimă generaţie este prezent şi în oferta magazinului Flanco.

Imagini cu Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest uscător de rufe performant de la Whirlpool din gama Supreme Dryer funcţionează pe baza sistemul de uscare prin condensare. Astfel, atinge cele mai bune performanţe la uscare într-un mod pe cât se poate de economic din punct de vedere energetic.

Ca şi eficienţă energetică, dat fiind faptul că specialiştii l-au încadrat în clasa A+, consumul înregistrat în program standard este de numai 1.97kWh.

După cum spuneam, se bucură de o serie de 11 programe de uscare. Această serie numeroasă are capacitatea de a acoperi toată gama de ţesături posibile, oferind astfel rezultate ireproşabile. Câteva din acesta sunt: programul de aerisire, programul Wool Excellence, programul lenjerie, programul bumbac, programul lână, programul sintetice şamd.

Cât despre funcţii speciale, este prevăzută cu funcţia de anti-încreţire a ţesăturii, cu funcţia de programare întârziată, cu opţiunea abur, precum şi cu Tehnologia avansată Al 6-lea Simţ.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 este unul dintre cele mai inteligente şi eficiente uscătoare de rufe ale momentului, evidenţiate printr-un raport preţ-calitate favorabil.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • A++
  • Performant şi modern
  • 11 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.