Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 – uscător de rufe cu pompă de căldură, cu afişaj LED

Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 este un uscător de rufe cu încărcare frontală din clasa A++, capabil să atingă performanţe record, cu cel mai avantajos consum energetic. Prezintă un aspect clasic modern, asemănător maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală.

Aşa cum am spus, avem de-a face cu un produs cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 7kg, capacitatea condensatorului fiind de 5l. Etapele programului de uscare sunt afişate pe un ecran modern de tip LED, poziţionat în partea dreapta a panoului frontal de comandă.

Acest model Dryer HDLX 70410 se poate procura şi online din magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 2.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, după cum am spus şi mai sus, se aseamănă foarte bine cu maşinile de spălat rufe, fapt ce îl face foarte uşor de integrat în orice locuinţă. Este în totalitate pe o nuanţă de culoare albă, cântăreşte aproximativ 47kg şi măsoară standard 84.5 x 59.6 x 65.9 (IxLxA) cm. Nivelul de zgomot produs la centrifugare înregistrează maxim 65dB(A).

Imagini cu Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul uscător de rufe cu pompă de căldură de la Whirlpool este prevăzut cu o serie numeroasă de 14 programe de uscare. Printre programele obişnuite, întâlnite la majoritatea uscătoarelor de rufe, se regăsesc şi câteva mai speciale, precum programul Aerisire, programul consum energetic redus, programul lenjerie, programul Mix şamd.

Trebuie menţionat fapatul că beneficiază şi de câteva funcţii speciale, precum opţiunea de programare întârziată, de tehnologia Wool Excellence şi de tehnologia Al 6-lea Simţ.

Tehnologia Wool Excellence acordă o atenţie deosebită uscării articolelor din lână, păstrându-le starea iniţială perfect intactă.

Tehnologia revoluţionară Al 6-lea Simţ ajută aparatul să atingă performanţe record, aducând îmbunătăţiri semnificative asupra proceselor de funcţionare. Mulţumită senzorilor din dotarea, produsul adaptează consumul energetic şi timpul de uscare în funcţie de cantitatea de haine.

Dat fiind faptul că specialiştii l-au încadrat în clasa de eficienţă energetică A++, consumul energetic înregistrat este de doar 1.74kWh.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 este un uscător de rufe cu pompă de căldură din clasa A++, capabil să acorde o atenţie deosebită tuturor tipurilor de ţesături.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • Silenţios
  • A++
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.