Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 – uscător de rufe cu condensator, cu Tehnologia Al 6-lea Simţ

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este un uscător de rufe modern, avantajos atât din punct de vedere al capacităţii de încărcare, cât şi din punct de vedere al rezultatelor obţinute. Este o soluţie inteligentă pentru toţi cei care nu deţin un loc bine amenajat pentru a îşi usca rufele în siguranţă.

Vorbim despre un produs electrocasnic din clasa B cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 7kg. Beneficiază de 13 programe eficiente de uscare, precum şi de un afişaj modern LCD. Acest ecran oferă informaţii despre opţiunile şi etapele programului de spălare ales.

Acest model Dryer DDLX 70110 poate fi achiziţionat şi online, fiind prezent deja în oferta celor de la Flanco la doar 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, prezintă une exterior clasic şi modern pe un fond de culoare albă. Ca şi detalii tehnice, măsoară standard 84.5 x 59.6 x 65.9 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 40kg.

Acelaşi uscător avantajos este disponibil online şi în magazinul eMag.

Imagini cu Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noul uscător de rufe independent Whirlpool din seria Supreme Dryer vine echipat cu pompă de căldură, precum şi cu condensator cu rezervor de 5l.

Aşa cum am spus, deţine o listă cu 13 programe de spălare, printre care se enumeră şi următoarele: programul lenjerie, programul delicate, programul mix, programul bumbac (4 programe), programul sintetice (4 programe), programul lână, programul aerisire şamd.

Pe partea de funcţii şi specificaţii, se laudă cu opţiunea de programare întârziată, cu tehnologia Al 6-lea Simţ şi cu display smart interactiv.

Panoul de comandă al uscătorului este poziţionat în partea frontală a acestuia. Aici se regăseşte ecranul LCD, butonul selector central, sigla brand-ului, precum şi butoanele opţiunilor speciale.

Ca şi nivel de zgomot produs în timpul utilizării, acesta înregistrează o maximă de 70dB.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este un uscător de rufe modern cu pompă de căldură şi condensator, capabil să garanteze rezultate optime.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • 13 programe
  • Accesibil
  • Performant şi modern
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.