Whirlpool Supreme Care HSCX 90420 – un uscător de rufe extrem de util, cu condensator electronic

Whirlpool Supreme Care HSCX 90420 este un uscător cu condensator electronic, capabil să ofere cele mai bune rezultate la uscare, într-un timp foarte scurt şi într-un mod pe cât se poate de eficient.

Este un produs electrocasnic de calitate superioară, ce vine cu încărcare frontală, având o capacitate de 9Kg, un afişaj LCD, un număr variat de programe şi o serie de funcţii numeroase.

Ei bine, nu aş spune că este un aparat foarte avantajos, în privinţa preţului, însă calitatea şi performanţa se plăteşte. Aşadar, cei de la eMag comercializează un astfel de uscător cu condensare cu preţul de 3.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbind din punct de vedere estetic, cât şi tehnic, avem de-a face cu un produs modern, de culoare albă. Are un nivel de zgomot la centrifugare de 65db, tamburul are un volum de 121l, iar construcţia aparatului măsoară numai 84.5 x 59.6 x 65.9(IxLxA) cm şi cântăreşte doar 47Kg.

Acelaşi uscător cu condensator electronic îl regăsim şi în stocurile de produse al celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool Supreme Care HSCX 90420 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumul de curent electric, modelul de faţă aparţine clasei de eficienţă energetică A++, având un consum per program standard de numai 2.19kWh.

Programele acestui aparat electrocasnic, sunt: program pentru articole delicate, program pentru articole din bumbac, program pentru mixte, program pentru articole din lână, program pentru articole din bumbac şi aşa mai departe.

Iar ca şi funcţii speciale, se laudă cu programarea întârziată, cu uscare prin condensare, cu tehnologia Al 6-lea Simţ, cu sistemul de aerare în diagonală, cu instalarea independentă, cu display electronic intuitiv, cu blocarea acesului pentru copii etc.

Acestea fiind spuse, Whirlpool Supreme Care HSCX 90420 este un uscător de rufe cu condensator electronic, de calitate înaltă, ce garantează cele mai bune rezultate la uscarea articolelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Uscător de rufe cu condensare
  • Capacitate de încărcare 9Kg
  • Clasa A++
  • Tehnologia Al 6lea Simț
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.