Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Pentru cei ce își doresc să își achiziționeze o mașină de spălat rufe cu o clasă de eficiență energetică cât mai bună și cu un preț corect, pe măsura funcțiilor sale, noul produs Whirlpool Supreme Care FSCR90425 reprezintă alegerea ideală.

Vorbim despre o mașină de spălat din gama Supreme Care, ce vine proiectată cu încărcare frontală a rufelor, având o capacitate de 9Kg. Are o viteză de centrifugare de 1400rpm și beneficiază de un afișaj LCD, de pe care se poat urmării etapele fiecărui program de spălare.

Prețul la care se comercializează acest aparat electrocasnic este de 2399lei (Vezi preț actualizat), un cost corect și avantajos pot spune, pentru o astfel de mașină de spălat economică și cu o capacitate de încărcare destul de mare.

Este un produs electrocasnic ce se află în topul celor mai eficiente mașini de spălat, asta grație clasei energetice A+++, ce asigură un consum minim de energie electrică, de numai 0.86kWh.

Din fabrică vine pe culoarea alb, o culoare ce se potrivește oricărei încăperi moderne. Cântărește în jur de 85Kg și măsoară numai 85 x 59.5 x 64mm, așadar nu va ocupa foarte mult din spațiu.

Același produs electrocasnic se poate achiziționa și din promoția celor de la Altex.

Imagini cu Whirlpool Supreme Care FSCR90425 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Această mașină de spălat rufe lansată în 2015, face parte dintr-o gamă foarte bine echipată, cu o mulțime de tehnologii numeroase și sisteme de protecție și siguranță. O tehnologie foarte inteligentă ar fi și cea Al 6lea Simț, ce duce la o economie a resurselor semnificativă și la rezultate incredibile de spălare.

Este un produs ce beneficiază de o gamă variată de programe, ce cuprinde tot capitolul de țesături. Așadar, o parte din acestea ar fi: program pentru delicate, program pentru bumbac, program pentru lână, program pentru sintetice, program pentru centrifugare, program pentru spălare manuală și lista nu se termină aici.

Producătorul a echipat acest aparat electrocasnic cu un sistem de protecție împotriva inundațiilor, ce oprește instant alimentarea cu apă, în situația în care se detectează vreo pierdere sau scurgere de apă. Un alt sistem inteligent ar fi cel de siguranță împotriva copiilor, ce blochează panoul de control și ușa aparatului. Ar mai fi sistemul de detectare al spumei, controlul balansului și selectorul pentru centrifugare.

Să nu uităm că vorbim despre o mașină de spălat rufe premium, ce oferă un nivel de zgomot extrem de redus, astfel la spălare ajunge undeva la 49dB, iar la centrifugare undeva la 69dB.

În concluzie, dacă îți dorești rezultate excepționale la spălare dar și la centrifugare, o clasă energetică excelentă și o capacitate de încărcare generoasă, Whirlpool Supreme Care FSCR90425 reprezintă alegerea ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Consum mediu anual de apă 10800l
  • Consum în program standard 0.86kwh
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.