Mașină de spălat rufe, A+++, 1400rpm, 7Kg – Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Alegerea unei mașini de spălat rufe poate da mari bătăi de cap, de aceea review-urile realizate de noi vă ajută la achiziționarea unui astfel de produs electrocasnic. De obicei, mulți din noi, alegem un produs după prețul de achiziție, după care ne orientăm după specificațiile produsului, însă de multe ori, o astfel de alegere nu-i întocmai cea mai potrivită. Așadar, alegerea făcută cu cap, trebuie să țină cont de câteva criterii de bază, care pe viitor vor conta cel mai mult.

În primul rând consumul de resurse, să aparțină unor clase de eficiență cât mai bune, în al doilea rând nivelul de performanțe, ca tu să te bucuri de rezultate ireproșabilă la spălare, dar și la centrifugare și nu în ultimul rând prețul de comercializare.

De accea, am ales să vă prezint astăzi, mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414, un aparat electrocasnic ce îndeplinește toate aceste cerințe. Mai întâi de toate, ar fii de specificat că este un produs cu încărcare frontală, are un volum de de 7Kg și o viteză de centrifugare de 1400 de rotații pe minut.

Prețul de achiziționare de 1.799lei (vezi preț actualizat), se dovedește a fi unul extrem de accesibil în raport cu calitatea și performanța de care da dovadă acest produs.

Carcasa mașinii este de culoare albă, o culoare potrivită oricărui stil de locuință. Construcția modernă cântărește în jur de 72Kg și măsoară numai 85 x 59.5 x 61cm.

Aceeași mașină de spălat rufe cu încărcare frontală o regăsim în stocul de produse al celor de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool Supreme Care FSCR70414 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un consum minim de apă anual, respectiv de numai 9300 de litrii consumați și cu clasa excelentă A+++ de eficiență energetică.

Se prezintă cu un afișaj LCD, un ecran de pe care poți urmării etapele fiecărui program de spălare. Se bucură de o listă diversificată de programe, precum: program bumbac, program Mixed & Magic program lână, program sintetice, program clătire intensivă, program delicate, program spălare manuală și așa mai departe.

Cât despre sisteme și funcții speciale, beneficiază de sistemul de siguranță pentru copii, de motor SenseInverter, de Tehnologia revoluționară Al 6-lea Simț, de funcția anti-încrețire a țesăturii și de sistemul de blocare al tamburului.

În concluzie, mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR70414 este un produs excelent, economic, performant și accesibil, ce oferă rezultate excepționale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 1400rpm
  • Capacitate de încărcare 7Kg
Contra:
  • Nimic deocamdată

One thought on “Mașină de spălat rufe, A+++, 1400rpm, 7Kg – Whirlpool Supreme Care FSCR70414

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.