Whirlpool Supreme Care FSCR10428 – maşină de spălat rufe de cea mai înaltă calitate, dotată cu Tehnologia Al 6-lea Simţ

Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este o maşină de spălat rufe nouă, recent întâlnită pe piaţa electrocasnicelor, un produs inteligent, ce asigură rezultate excepţionale şi un consum de resurse extrem de redus.

Vorbim despre un aparat cu încărcare frontală, cu o capacitate generoasă, de până la 10Kg, ce beneficiază de afişare LCD şi de o viteză de centrifugare de 1400rpm.

Aşa cum este de aşteptat, preţul produsului este pe măsura calitaţii şi a performanţelor, astfel eMag comercializează o asemenea maşină de spălat rufe de calitate superioară cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa calităţii construcţiei şi a trăsăturilor acesteia, ar fii de specificat că vine echipată cu tambur din oţel inoxidabil, cu un volum de 64l şi cu o cuvă din polipropilenă. Exteriorul este de culoare albă, greutatea maşinii este de aproximativ 84kg, iar dimensiunile sunt de 85 x 59.5 x 64(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic performant îl întâlnim şi în ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool Supreme Care FSCR10428 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vis-a-vis de eficienţă, avem de-a face cu un aparat economic din punct de vedere energetic, dar şi din punct de vedere al consumului de apă. Aşadar, în privinţa consumului de apă, media anuală este de 11.500l, iar din punct de vedere al consumului de energie, per program standard consumă numai 0.95kWh.

Programele de spălare ale maşinii sunt: program pentru articole delicate, program pentru articole sintetice, program spălare manuală, program pentru centrifugare, program prespălare, program clătire intensivă şi aşa mai departe.

Se descurcă excepţional în privinţa funcţiilor şi a sistemelor, astfel se bucură de funcţia de control al balansului, de selector pentru centrifugare, de sistem de detectare spumă, de sistem de siguranţă împotriva copiilor, de Motor Direct Drive, de funcţia SoftMove şi de funcţia Fresh Care.

Acestea fiind spuse, Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, de cea mai înaltă calitate, ce asigură rezultate excepţionale, cu un consum de resurse extrem de redus.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 10Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.