Whirlpool Supreme BSNF 8121 W – combină frigorifică cu sistem de răcire NoFrost, din clasa A+

Whirlpool Supreme BSNF 8121 W este o combină frigorifică performantă şi inovatoare, cu un spaţiu generos pentru depozitare, reprezentând o variantă ideală oricărei bucătării.

Este un produs frigorific din inox, cu un volum net total de 315l. Se laudă cu două sisteme de răcire NoFrost separate, unul pentru congelator şi unul pentru frigider, creeand un climat perfect pentru menţinearea alimenetelor.

Ca şi preţ, o găsim în oferta eMag la doar 2.089 de lei (vezi preţ actualizat), un cost de achiziţie avantajos în raport cu calitatea oferită.

Avem de-a face cu un aparat frigorific construit din inox, ce poartă culoarea acestuia, având o greutate de 71kg, măsurând standard 59.5 x 65.5 x 188.5(IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific Whirlpool Supreme îl întâlnim şi în stocul magazinului Altex.

Imagini cu Whirlpool Supreme BSNF 8121 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de eficienţă energetică, provine din clasa A+, având un consum de numai 307kWh/an şi de 4kWh/24h.

După cum spuneam, deţine atât frigider, cât şi congelator, ambele fiind foarte spaţioase. Frigiderul are o capacitate de 221l, se laudă cu sistem automat de dezgheţare, având în dotare 4 rafturi mari din sticlă, dintre care 3 sunt ajustabile, un raft special pentru sticle, un sertar Crisp şi încă două suporturi pe uşă.

Concelatorul are un volum de 94l, o capacitate de congelare de 4kg/24h, beneficiind de 3 sertare generoase.

Ar mai fi de specificat sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, clasa climatică SN-T, agentul de răcire R600a, iluminarea interioară pe LED şi nivelul de zgomot de 42db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool Supreme BSNF 8121 W este o combină frigorifică economică, încăpătoare şi avantajoasă, ce se potriveşte perfect oricărui stil de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire NoFrost
  • Volum net total 315l
  • A+
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.