Whirlpool SPIW 418L Inverter – aparat de aer condiţionat cu Inverter, cu capacitatea de 18.000 BTU/h

Whirlpool SPIW 418L Inverter reprezintă o variantă modernă şi eficientă de aparat de aer condiţionat, un model ce funcţionează pe baza tehnologiei avansate Inverter, capabil să asigure un mediu ideal, într-un mod economic şi silenţios.

Avem de-a face cu un produs electrocasnic cu capacitatea de 18.000 BTU/h atât la răcire, cât şi la încălzire, ce pune la dispoziţie o sumedenie de funcţii interesante. Deţine filtru HD cu carbon activ, control din telecomandă şi un afişaj elegant de tip LCD, poziţionat pe partea centrală a unităţii interioare. Pe acest display vor fi afişate setările şi temperatura programului de funcţionare.

Se recomandă în special spaţiilor largi, precum birourilor, sufrageriilor, linvingurilor şamd, datorită performanţelor sale superioare la răcire/încălzire.

Poate fi achiziţionat din stocul magazinului eMag la preţul online de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului nu sunt foarte mult de spus, ci doar că ambele unităţi sunt de culoare albă, lucru ce le permite să se integreze uşor în orice stil. Ca şi trăsături, unitatea de la interior cântăreşte 12.5kg şi măsoară 1002 x 315 x 238mm, pe când cea de la exterior cântăreşte 38kg şi măsoară 830 x 629 x 285mm.

Este disponibil acelaşi model şi în oferta celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool SPIW 418L Inverter :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulţumită tehnologiei avansate Inverter, consumul energetic va fi pe cât se poate de favorabil, cam cu până la 30% mai puţin decât aparatele convenţionale, cu On/Off. Nu doar că această tehnologie aduce un consum energetic favorabil, ci şi un mod de utilizare silenţios. Astfel, zgomotul produs de unitatea exterioară ajunge la maxim 58db, pe când cel produs de cea interioară la maxim 40db.

La ramura funcţii, dispune de funcţia de ventilare, de funcţia încălzire, de funcţia auto restart, de funcţia de dezumidificare, de funcţia de autocurăţare, de modul Sleep/Night, de Timer, de funcţia Around U, de Real Time, de 4D Air Inlet şi de tehnologia Al 6-lea Simţ.

Tehnologia Al 6-lea Simţ de Whirlpool ajută aparatul să adapteze consumul energetic în funcţia de modificarea temperaturii de la interior. Are la bază o serie de senzori ce monitorizează în permanenţă temperatura interioară, combinând astfel funcţiile între ele pentru a atinge şi menţine temperatura optimă.

Sleep/Night mode permite acestui aparat de aer condiţionat să ţine pasul în mod automat cu schimbările de temperatură, astfel încât modul de noapte să fie cât mai confortabil.

Funcţia Around U are la bază un senzor pe telecomandă ce transmite automat temperatura existentă din locul în care se află aceasta, către unitatea interioară.

Se descurcă excelent şi pe partea de filtrare, astfel se bucură de filtrul HD ce asigură o reţinere a prafului şi a bacteriilor cu până la 90%, precum şi de filtrul Active Carbon ce reţine eficient toate mirosurile neplăcute.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool SPIW 418L Inverter este un sistem de aer condiţionat generos în privinţa capacităţii de răcire/încălzire, ce pune la dispoziţie o serie diversificată de funcţii, astfel încât să asigure un mediu ambiental confortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Inverter
  • 18.000 BTU/h
  • Filtru HD + Carbon
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.