Whirlpool SPIW 412L Inverter – un produs modern și economic, ce asigură și menține un climat favorabil

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L Inverter este un model foarte bine echipat din toate punctele de vedere, capabil să asigure și să păstreze în același timp temperatura dorită, într-un mod pe cât se poate de eficace.

Așadar, avem de-a face cu un aparat cu 12.000 BTU capacitate de răcire, cu filtru cu Carbon activ, cu ventilator cu 3 trepte, cu afișare LCD și cu multe alte specificații și tehnologii, pe care le vom prezenta în decursul acestui review interesant.

Doar zilele acestea, puteți achiziționa un astfel de aparat de AC din oferta eMag, la prețul excelent de numai 1.649 de lei (vezi preț actualizat).

Discutăm despre un model clasic, compus din două corpuri, unul interior și unul exterior. Ambele corpuri sunt pe un exterior alb, având dimensiuni și greutăți reduse. Așadar, corpul ce vine montat în exterior, cântărește aproximativ 23Kg și măsoară 660 x 482 x 240mm, iar corpul ce vine montat în interior, cântărește numai 8Kg și măsoară 818 x 270 x 217mm.

Același model Whirlpool, îl regăsiți și în gama de produse electrocasnice a celor de la Altex.

Imagini cu Whirlpool SPIW 412L Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulțumită clasei A+ și a tehnologiei avansate Inverter, puterea consumată de aparatul de față este extrem de redusă. Așadar, în funcția de răcire are o putere consumată de 1190W, iar în funcția de încălzire are o putere consumată de doar 1010W.

Alege funcția dorită și temperatura ideală, controlând aparatul din telecomandă. Ca și funcții ale acestui model, sunt: sleep/night, auto, ventilare, auto restart, dezumidificare, Jet, timer, al 6-lea Simț, power save, real time, 4d Air Inlet, auto-curățare și așa mai departe.

Alte specificații tehnice de remarcat, ar fi că este un produs super silențios, astfel unitatea exterioară scoate un zgomot de doar 64db, iar cea interioară de numai 55db.

Folosește și tu soluția de curățat aparat de aer condiționat Wpro, de 500 ml și te vei bucura întotdeauna de un aer proaspăt și curat.

Acestea fiind spuse, Whirlpool SPIW 412L Inverter este un aparat de aer condiționat super eficient, modern și economic, ce asigură și menține un climat favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A+
  • 3 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru cu Carbon activ
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.