Whirlpool SPIW 409L Inverter – un produs economic și eficient, ideal pentru orice locuință modernă

Astăzi vorbim despre Whirlpool SPIW 409L Inverter, un model de aparat de aer condiționat avantajos, din punct de vedere al costului. Este un produs extrem de eficace și economic, ce garantează și menține un climat după bunul plac, indifierent de temperatura de afară.

Se bucură de o capacitate de răcire de 9.000 BTU, de trei trepte de ventilare, de compresor Inverter și de un Afișaj LCD. Filtrul aparatului, este unul excelent, cu Carbon activ, unde pe parcursul acestui review veți află mai multe detalii despre acesta.

După cum spunea, aveam deaface cu un produs accesibil, așadar prețul de achiziție este de numai 1.549 de lei (vezi preț actualizat).

Că și aspect, este un aparat de AC modern, ce prezintă o construcție clasică, pe un fond alb. Dimensiunile unității interioare sunt de 818 x 270 x 217mm, iar greutatea de numai 8Kg, iar dimensiunile unității exterioare măsoară 660 x 482 x 240mm și cântărește doar 22Kg.

Modelul de față îl regăsim și în gama de produse electrocasnice al magazinului online Altex.

Imagini cu Whirlpool SPIW 409L Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Puterea consumată de un astfel de model este de numai 740W în modul de încălzire și de doar 895W în modul de răcire, asta datorită clasei A+, de eficiență energetică.

Se bucură de o gamă diversificată de funcții eficiente, ce pot fii controlate din telecomandă. Funcțiile produsului sunt: funcția sleep/night, funcția jet, funcția dezumidificare, funcția auto-restart, funcția de încălzire, funcția de ventilare, tehnologia Al 6-lea Simț și timer.

Alte funcții ale acestui model Whirlpool ar fi: funcția de auto-curățare, funcția Real time, funcția Power Save, funcția 4D Air Inlet și funcția Around U.

Ar mai fii de specificat faptul că aveam deaface cu un model extrem de silențios. Așadar, zgomotul unității interioare este de numai 39db, iar cel al unității exterioare de doar 49db.

În concluzie, Whirlpool SPIW 409L Inverter este un aparat de aer condiționat economic, eficient și accesibil, potrivit oricărei locuințe moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A+
  • 3 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru cu Carbon Activ
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.