Whirlpool SPIS 412L Inverter – aparat de aer condiţionat cu autocurăţare şi cu dezumidificare

Whirlpool SPIS 412L Inverter reprezintă o variantă ideală pentru orice locuinţă ce necesită montarea unui aparat de aer condiţionat performant, datorită funcţiilor şi specificaţiilor avansate pe care le deţine, totul împachetat într-un design plăcut şi modern.

Avem de-a face cu un model cu inverter, ce are o capacitate de răcire de 12.000 BTU, astfel este capabil să asigure confortul dorit atât în spaţiile mici, cât şi în cele generoase. Capacitatea de încălzire de este 12.454 BTU, filtrul este cu carbon activ, deţine 3 trepte de ventilare şi un afişaj modern, de tip LCD.

Ca şi preţ de achiziţie, pot spune că este un aparat de aer condiţionat foarte avantajos în raport cu caracteristicile acestuia, fiind astfel disponibil la eMag la preţul de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, după cum ştim, vin la pachet două unităţi. De această dată unitatea interioară este de culoare argintie, iar cea exterioară de culoare albă. Cea interioară cântăreşte în jur de 8kg şi măsoară standard 818 x 270 x 217mm, iar cea exterioară are 23kg şi măsoară 660 x 482 x 240mm.

În privinţa zgomotului produs, unitatea exterioară produce un zgomot de până la 64 de decibeli, iar cea interioară de doar 55 de decibeli. Aceste valori sunt considerate medii în gama acestor aparate electrocasnice.

Acelaşi aparat de aer condiţionat performant îl întâlnim şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Whirlpool SPIS 412L Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Poate că nu provine din cea mai bună clasă de eficienţă energetică, însă consumul de curent electric este destul de favorabil. Este încadrat în clasa A+ şi are o putere consumată la răcire de 1190W, respectiv 1010W la încălzire.

Se prezintă foarte bine la capitolul funcţii speciale, astfel se laudă cu funcţia Al 6-lea Simţ, cu funcţiile de încălzire şi ventiare,cu funcţia de auto restart, cu funcţia de dezumidificare, cu funcţia Jet, cu timer (90 minute), cu funcţia Sleep/Night, cu funcţia de autocurăţare, cu funcţia Around U, cu funcţia Power Save, cu funcţia Real Time şi cu funcţia 4D Air Inlet.

Tehnologia avansată Inverter ajută la obţinerea temperaturii dorite într-un mod cât mai rapid, în acelaşi timp menţinând-o cu un consum energetic favorabil. În felul acesta, compresorul este optimizat, iar funcţionarea este graduală.

Aşa cum am spus, deţine filtru de carbon activ, ce asigură o eficienţă ridicată, cu până la 90%, ţinând deoparte particulele minuscule de praf şi poluare, cât şi alergenii sau alte bacterii. Pot spune că la acest capitol se încadrează printre cele mai eficiente aparate de pe piaţă.

4D Air Flow este o tehnologie interesantă ce aspiră aerul din încăpere pe 3 dintre găurile de climatizare, iar pe cea de-a 4-a evacuându-l puternic dar cu o altă temperatură. În felul acesta rezultatele vor fi mult mai rapide şi mult mai eficiente.

Opţiunea de autodiagnoză semnalizează automat atunci când sunt pierderi de freon sau alte defecţiuni alte compresorului. În acest fel, vei putea remedia eventualele probleme, înainte ca aparatul de aer condiţionat să se defecteze.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool ŞPIS 412L este un aparat de aer condiţionat cu inverter, extrem de performant şi eficient, capabil să asigure un mediu optim dorit în cel mai scurt timp.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Al 6-lea Simţ
  • LCD
  • A+
  • Silenţios
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.