Whirlpool SPIW 409 Inverter – aparat de aer condiţionat accesibil şi modern, din clasa A++

Whirlpool SPIW 409 Inverter reprezintă un sistem de climatizare avansat, un model ce beneficiază de funcţii şi tehnologii inteligente, astfel încât este capabil să garanteze un mediu ambiental optim, indiferent de temperatura de afară.

Noul aparat de aer condiţionat funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, având o capacitate de răcire/încălzire de 9.000 BTU/h. Se laudă cu filtru HD, cu 3 trepte de ventilare, cu acţionare din telecomandă şi cu un display elegant de tip LCD. Este scos în evidenţă datorită fontului de culoare neagră, ce aduce totodată un plus de modernitate aparatului. Acest afişaj este capabil să ofere informaţii cu privire la funcţia actuala, precum şi temperatura setată.

Acest sistem de AC Whirlpool este disponibil în magzinul de specialitate eMag, la numai 1.949 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, după cum observăm întregul aparat este de culoare albă, construcţia acestuia fiind de una clasică şi modernă. Tehnic vorbind, unitatea interioară cântăreşte 8,5kg şi măsoară 888 x 270 x 217mm, pe când cea exterioară cântăreşte 28kg şi măsoară 715 x 482 x 240mm.

Imagini cu Whirlpool SPIW 409 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că funcţionează pe baza tehnologiei avansate Inverter, performanţele superioare sunt obţinute într-un mod pe cât se poate de eficient din punct de vedere energetic. În plus de asta, modul de funcţionare este pe cât se poate de silenţios. Astfel, zgomotul produs de către unitatea interioară este de 40db, iar cel produs de către cea exterioară este de 49db.

Cu privire la consumul energetic, acest model SPIW 409L este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A la încălzire şi A+ la răcire. În funcţia de răcire puterea consumată este de 895W, iar în cea de încălzire de 740W.

Funcţiile aparatului de faţă sunt: funcţia Auto Restart, funcţia Timer, funcţia încălzire/răcire, funcţia de dezumidificare, funcţia Jet, modul Sleep/Night, funcţia Around U, funcţia Power Save, funcţia Real Time, funcţia de autocurăţare şi tehnologia Al 6-lea Simţ.

Tehnologia Al 6-lea Simţ oferă o autonomie ridicată aparatului de faţă, astfel este capabil să-şi adapteze automat setările în funcţie de mediu ambiant.

Funcţia Power Saver controlează automat fluxurile de aer într-un mod eficient pentru a garanta un mediu optim, reuşind astfel să obţină o eficienţă energetică cu până la 20% mai mare.

Arround U este o funcţie interesantă, ce transformă rolul telecomenzii într-un termostat de cameră mobil. Lucrul acesta permite aparatului să menţină o temperatură constantă cu un consum energetic favorabil, în întreagă încăpere.

Sistemul de filtrare HD cu carbon activ reuşeşte să obţină performanţe superioare, captând cu până la 90% din bacterii şi particule, oferind astfel un mediu ambiant curat şi sănătos.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool SPIW 409 Inverter este un aparat modern de AC cu Inverter, un produs electrocasnic de climatizare performant şi accesibil, ideal încăperilor nu foarte spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • 9.000 BTU/h
  • LCD
  • Filtru HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.