Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus – sistem de AC cu performanţe înalte în climatizare

Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus reprezintă o alegere avantajoasă, atunci când vine vorba de aparatele de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, datorită performanţelor superioare în climatizare, obţinute într-un mod pe cât se poate de economic.

Modelul de faţă are o capacitate de 9.000 BTU/h la răcire, cât şi la încălzire, astfel este recomandat spaţiilor de dimensiuni reduse, respectiv de până la 22mp. Este proiectat cu filtru antibacterian, cu 7 trepte de ventilare, cu control din telecomandă şi cu afişaj LED, ce pune la dispoziţie informaţii despre temperatura şi functiiile setate.

Desigur, costul aparatului este pe măsura performanţelor, astfel este disponibil în magazinul eMag la preţul de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, poartă un design simplu, dar elegant, întregul sistem slim fiind de culoare albă, lucru ce îl face foarte uşor de integrat oriunde. Ca şi detalii tehnice, unitatea interioară măsoară 954 x 320 x 159mm şi cântăreşte 10.5kg, pe când cea exterioară măsoară standard 762 x 540 x 320mm şi cântăreşte 36kg.

Acelaşi sistem de aer condiţionat este disponibil şi la Altex.

Imagini cu Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că benficiază de tehnologia revoluţionară Inverter, modelul de faţă garantează economii substanţiale în privinţa consumului energetic. Pe lângă faptul că asigură performanţe superioare în climatizare cu un consum favorabil de energie electrică, garantează şi un mod de utilizare pe cât se poate de silenţios.

Ei bine, aparatul de faţă variază între clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire şi clasa de eficienţă energetică A++ la răcire. Aşadar, consumul energetic este de 2700W în modul de încălzire şi de 2600W în modul de răcire.

Aşa cum am spus, este un model extrem de silenţios în timpul utilizării, astfel zgomotul înregistrat de către unitatea interioară ajunge la maxim 33db, pe când cel înregistrat de către unitatea exterioară ajunge la maxim 61db.

Pune la dispoziţie o serie diversificată de funcţii, precum funcţia Al 6-lea Simţ, funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia de răcire, funcţia Auto Restart, funcţia de dezgheţare automată, funcţia Jet, funcţia Timer, funcţia Auto, Sleep/Night mode, funcţia Super Silent şi funcţia de autocurăţare.

Mulţumită funcţiei Al 6-lea Simţ, modul de funcţionare va fi monitorizat permanent, astfel încât să asigure un mediu ambiental cât mai plăcut pe tot parcursul utilizarii aparatului.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus este o alegere ideală, în cazul în care îţi doreşti un aparat de aer condiţionat economic şi performant, capabil să asigure un mediu ambiental mai mult decât favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 9.000 BTU/h
  • Inverter
  • Al 6-lea Simţ
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.