Whirlpool PACW9COL – sistem de climatizare mobil, cu 9.000 BTU/h la răcire

Whirlpool PACW9COL este un sistem de climatizare de generaţie nouă, respectiv un aparat de aer condiţionat de tip portabil, ce deţine o serie importantă de specificaţii avansate, un design plăcut şi modern, precum şi capacitatea de a obţine un climat favorabil în mediul ambiant.

Cu siguranţă este o alegere inteligentă atunci când nu beneficiezi de o locuinţă stabilă ori pentru încăperile/birourile de dimensiuni mici, putând fi mutat cu uşurinţă dintr-un loc în altul.

Vine standard cu o capacitate de 9.000 BTU/h la răcire, lucru ce îl recomandă încăperilor cu dimensiuni de până la 22mp.

Pe lângă faptul că principalul său atu este mobilitatea, se laudă şi cu sistem de filtrare HD, cu 3 trepte de ventilare, cu control din telecomandă, precum şi cu afişaj LED proiectat în panoul control central. Acest LED informează cu privire la temperatura mediului ambiant.

Acest model PACW9COL este disponibil în gama de aparate de climatizare a celor de la eMag, la doar 1.529 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, după cum observăm poartă o construcţie mobilă de culoare albă, de dimensiuni reduse. Cântăreşte în jur de 30kg şi măsoară standard 743 x 448 x 400mm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.2m.

Imagini cu Whirlpool PACW9COL 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest produs de climatizare Whirlpool este încadrat de către profesionişti în clasa A de eficienţă energetică. Acest lucru influenţează semnificativ consumul energetic, astfel puterea consumată la răcire este de 1015W.

Desigur, fiecare dintre noi îşi doreşte aparate electrocasnice cât mai eficiente, dar şi cât mai silenţioase. Astfel, produsul de faţă înregistrează un zgomot la interior de maxim 65 de decibeli.

În ceea ce îl reprezintă eficienţa energetică în funcţie de coeficientul randamentului sezonier, la răcire EER este de 8.87.

Ca şi funcţii, vine dotat cu tehnologia Al 6-lea Simţ, cu funcţia de ventilare, cu funcţia Jet, cu funcţia de dezumidificare, cu Timer, cu mod Sleep/Night, cu funcţia Auto, cu funcţia Around U, cu funcţia de monitorizare filtre, cu funcţia de siguranţă a ventilatorului, cu funcţia de afişare a temperaturii interioare, precum şi cu indicator plin apă.

Funcţia Auto presupune a fi cea mai eficientă funcţie a aparatului din punct de vedere energetic, cât şi termic.

Funcţia Restart şi Timer-ul (24 ore) permite sistemului să îşi reia modul de funcţionare în cazul penelor de curent, cât şi să funcţioneze pe baza unor intervale de timp presetate.

Funcţia de dezumidificare se dovedeşte a fi excelentă pe toată perioada anului, eliminând eficient umiditatea crescută din aer. În felul acesta se previne apariţia mucegaiului şi disconfortul termic. Are o capacitate de colectare de 1l/h de condens. Atunci când compartimentul de colectare al condensului este plin, acesta atenţionează prin prisma indicatorului de prea plin.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool PACW9COL este un aparat de aer condiţionat de tip mobil, un sistem de climatizare modern şi performant, ce reuşeşte să asigure un mediu ambiant favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • Performant
  • LED
  • Filtru lavabil HEPA
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.