Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 – cuptor încorporabil de 2500W putere, din inox

Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 este un cuptor electric modern din gama încorporabilelor de bucătărie, un aparat echipat cu cele mai noi funcţii şi tehnologii smart. Reprezintă o alegere excelentă datorită modului simplu de utilizare, precum şi rezultatelor foarte bune pe care le obţine.

Aşa cum am spus, avem de-a face cu un produs alimentat electric, de 2500W putere. Pune la îndemână o capacitate de până la 53l, 5 funcţii, control electronic, ventilator, Grill, precum şi Timer cu afişaj modern de tip LED.

Acest model AKP 237/IX/05 este disponibil în magazinul online eMag, la preţul accesibil de 839 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic şi tehnic, deţine o construcţie calitativă din inox, de culoare negru-argintie. Uşa cuptorului este concepută din sticlă termorezistentă, de culoare neagră. Interiorul bine căptuşit reduce semnficativ transferul de căldură, precum şi mirosul preparatelor de la interior. Iar ca şi dimensiuni şi greutate, măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 35kg.

Cuptorul de faţă poate fi achiziţionat online şi din magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa principalelor avantaje ale cuptoarelor electrice vis-a-vis de modelele pe gaz, ar fi siguranţa sporită şi coacearea uniformă a preparatelor de la interior.

La capitolul funcţii, noul cuptor încorporabil de la Whirlpool vine prevăzut cu: funcţia de convecţie cu aer fierbinte, cu funcţia de decongelare, cu funcţia de încălzire inferioară, cu funcţia de încălzire superioară, precum şi cu funcţia de blocare acces copii.

Extrem de eficiente sunt considerate Grill-ul şi Timer-ul. Datorită celor două performanţele sporite aduc cu ele şi un plus de confort. Grill-ul oferă posibilitatea gătirii a noi şi delicioase preparate, iar Timer-ul are rolul de a te ajuta să economiseşti timp, monitorizând întreg procesul de gătire. La momentul oportun, acesta opreşte automat procestul de gătire, în funcţie de presetarea aleasă.

Sistemul de convecţie cu aer fierbinte împreună cu ventilatorul, vor garanta o coacere uniformă şi completă.

Funcţia de blocare acces copii reprezintă un sistem de siguranţă excelent pentru întreaga familie.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 reprezintă un cuptor electric avantajos, un model încorporabil capabil să se integreze fără probleme în stilul oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • LED
  • 5 funcții
  • Cu Timer, Grill
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.