Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL – plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz

Whirlpool iXelium Estetică Ambient GMA 6422 IXL reprezintă o variantă convenabilă de plită pe gaz, un produs electrocasnic eficient, potrivit perfect oricărei bucătari moderne.

Avem de-a face cu un produs încorporabil, cu alimentare pe gaz, ce pune la dispoziţie 4 arzătoare de diferite dimensiuni, butoane poziţionate frontal, două grătare din fontă şi dispozitiv de siguranţă pentru flacără.

Cât despre preţ, este un model avantajos şi accesibil, ce se întâlneşte în oferta magazinului online eMag la preţul de doar 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu o construcţie modernă din inox, ce poartă culoarea acestuia. Are o greutate de doar 10.5kg şi măsoară standard 4.1 x 59 x 51(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită o regăsim şi în stocul de produse al celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, deţine 4 arzătoare diferite, respectiv unul mic cu o putere de 1kW, două normale cu o putere de 1.65kW şi unul mare cu o putere 3.7kW. Gratele ce sunt poziţionate pe acestea, sunt realizate integral din fontă. Arzătorul cel mare este prevăzut cu patru inele de ardere, plus de adaptor Wok.

Beneficiază de construcţie din Inox iXelium, astfel se laudă cu rezistenţă la temperaturi ridicate, cu rezistenţă la coroziune şi cu rezistenţă la zgârieturi.

Ar fi de specificat că lungimea cablului de alimentare este de 0.85m, dispune de supape electromagnetice de siguranţă, iar dimensiunile standard ale nişei sunt de 3.8 x 56 x 48 cm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool iXelium Estetică Ambient GMA 6422 IXL este o plită încorporabilă pe gaz, integrală realizată din inox, accesibilă şi eficientă, ideală în orice bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • 4 arzătoare
  • Inox iXelium
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.