Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL – cuptor încorporabil premium, din inox

Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL este un cuptor electric de tip încorporabil, realizat din onox, ce reprezintă o variantă premium la toate capitolele, potrivită astfel oricărei bucătării moderne şi oricarui tip de familie.

Discutăm despre un produs electric, dotat cu funcţii şi tehnologii menite să garanteze rezultate ireproşabile, din orice punct de vedere. Are o capacitate de 73l, astfel avem de-a face cu un model destul de voluminos, ideal familiilor numeroase. Controlul acestuia este de tip electronic, dispune de grill, de timer şi de 15 funcţii super eficiente.

Modelul de faţă este comercializat online, fiind scos la vânzare de către magazinul eMag cu preţul de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum este denumit modelul de faţă, respectiv iXelium, ne duce cu gândul la inoxul de calitate utilizat la asamblarea acestuia. Este pe cât se poate de rezistent la mătuire sau zgârieturi, fiind o variantă de calitate superioară. Deţine o sticlă securizată de culoare neagră, ce nu se încălzeşte odată cu interiorul acestuia. Panoul de control este proiectat frontal, fiind completat de panoul digital de comandă, ce permite setarea funcţiilor dorite.

Tehnic vorbind, măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4(I x L x A) cm, având o greutate de aproximativ 36kg. Ar mai fi de specificat că lungimea cordonului de alimentare este de 1.3m.

Acelaşi cuptor electric încorporabil îl întâlnim şi în oferta magazinul Altex.

Imagini cu Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa funcţiilor şi programelor, vine foarte bine pregătit, astfel se bucură de tehnologia superioară al 6-lea simţ, gândită să fie pe cât se poate de eficientă şi de ajutor în bucătărie, indiferent de preparatele alese. Această tehnologie exclusivă de la Whirlpool ajută la obinerea ideală a preparatelor, într-un mod pe cât se poate de simplu. Aşadar, monitorizează atent energia absorbită de către alimente, determină timpul de preparare şi temperatura necesară.

Deţine 15 programe tradiţionale de bază, printre care se enumeră şi programul de preîncălzire rapidă, ce asigură o temperatură optimă pentru orice fel de preparat, programul convenţional cu încălzire jos şi sus, o funcţie ideală pentru prepararea mâncărurilor simple, programul pentru grill, ideal pentru preparatele din carne, programul de gătire în convectie simplă şi programul turbogrill, ce foloseşte grill-ul şi ventilaţia pentru gătirea cărnii.

Pentru clasicele programe se poate seta ulterior timpul necesar de gătire, temperatura de coacere sau chiar o programare întârziată, cu până la 24h.

Ready 2 cook este un sistem de convecţie puternic, capabil să elimine preîncălzirea, astfel încât să aducă un plus de economie, chiar cu până la 25% din timpul de preparare şi cu până la 20% din energie.

O altă caracteristică interesantă este şi Cook 3, o funcţie ce permite prepararea a 3 feluri diferite de mâncare în acelaşi timp, fără că aromele şi gusturile să se amestece.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL este un cuptor electric încorporabil, realizat din inox şi alimentat electric, capabil să ofere o eficienţă superioară modului de preparare al bucatelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor electric încorporabil
  • Afisaj LCD
  • Din inox
  • Capacitate 73l
Contra:
  • Nu are funcţia de autocurăţare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.