Aparat AC Whirlpool Inverter Fantasia, 12000 BTU

Cu toții aveam nevoie de un aparat de aer condiționat, pentru a face față căldurii toride de afară, într-un mod elegant și economic.

Așadar, Whirlpool Inverter Fantasia este un aparat de AC ce mi-a atras atenția în mod special prin design, după care prin varietatea de funcții și tehnologii. Se laudă cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU, fiind dotat cu filtru anti-praf și cu tehnologia Inverter.

Prețul de achiziție al acestui aparat de AC este de doar 1.999lei (Vezi preț actualizat), un cost foarte avantajos, ba chiar competitiv pot spune, pentru astfel de tehnologii revoluționare.

Este un produs extrem de eficace, ce oferă o climă ideală, după placul fiecăruia, asta într-un mod economic, cinste clasei de eficiență energetică A++.

Așa cu spuneam, design-ul mi-a atras atenția în mod special, asta datorită aspectului Fantesia. Vine alcătuit din două unități de culoare albă, una interioară ce cântărește numai 9Kg și măsoară doar 850 x 270 x 202mm, și una exterioară ce măsoară numai 715 x 482 x 240mm.

Imagini cu Whirlpool Inverter Fantasia :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se remarcă printr-un ecran LED, ce afișează temperatura dorită. Este este un produs extrem de inteligent, ce pune la dispoziție numeroase funcți și caracteristici, precum: funcția Super Silent, funcția Al 6-lea Simț, funcția Jet, Around U (24h timer), Auto-restart după întreruperea alimentării, sistemul de auto curățare, 1W Stand-by (Powe save și Night Mode), funcția Sleep cu 4 moduri(copii, adolescent, adulți și vârstnici), 4D airflow System și Inverter Plus technology.

Ca și filtre, dispune de filtru în 3 păși, astfel: HEPA, filtre Catechin și filtru PP, adică cel lavabil.

Toate aceste funcții și steme, duc la o economie mai ridicată și la un confort mult mai mare, având fiecare dintre ele un rol important. Așadar, tehnologia Al 6-lea Simț, dispune de senzori ce monitorizează continuu ambientul, combinând funcțiile astfel încât să mențină temperatura setată.

Funcita 1W stand-by, duce la un consum de energie electrică cu până la 66%mai redus, în modul stand-by, fără a consuma curent pe timpul nopții, atunci când ecranul este oprit.

O altă funcție interesantă, este și cea de auto-curățare, așadar odată ce se oprește aparatul, trece automat pe funcția de încălzire, astfel usucă vaporizatorul.

În concluzie, dacă vrei confort în locuința ta, în mod economic și modern, Whirlpool Inverter Fantasia reprezintă varianta perfectă în alegerea unui aparat de AC.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12000 BTU
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Filtru anti-praf
  • Al 6-lea Simț
  • LED display cu afișarea temperaturii setate
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.