Whirlpool GOS 6415 NB – plită încorporabilă pe gaz, cu sistem de siguranţă al flăcării

Whirlpool GOS 6415 NB este o altă plită modernă şi eficientă de tip încorporabilă, pe care acest brand american a scos-o de curând pe piaţa electrocasnicelor de bucătărie. Reprezintă o soluţie convenabilă, cu un raport preţ-calitate apreciabil, capabilă să se integreze excelent în orice stil de amenajare.

Avem de-a face cu o variantă pe gaz, ce include 4 arzătoare cu aprindere electrică de la buton. Datorită faptului că este de generaţie nouă, vine la pachet şi cu sistem de siguranţă al flăcării.

Acest model GOS 6415 NB poate fi procurat online din stocul celor de la eMag, cu numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design elegant, de culoare neagră, cu finisaje şi trăsături ultra moderne. Se integrează perfect în orice timp de mobilă de bucătărie, aducând un plus de eleganţă locului. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 12.5kg şi măsoară standard 4.9 x 59 x 51 (IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool GOS 6415 NB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noua plită încorporabilă de Whirlpool este prevăzută cu 4 arzătoare de diferite dimensiuni, precum: două normale, unul mic şi unul mare. Cel mare este poziţionat în partea din stânga-faţă, cel mic în partea din dreapta-faţă, iar cele două normale în partea din stânga şi dreapta-spate.

Ca şi putere, în total dezvoltă 8kW, iar individual cel mare 3.5kW, cel mic 1kW, iar cele două normale câte 1.75kW fiecare. Deasupra arzătoarelor sunt poziţionate două grătare solide din fontă, capabile să ofere o stabilitate foarte bună tututor vaselor de gătit.

Arazatoarele sunt controlate de la buton, aprinderea electrică fiind integrată. Fiecare beneficiază de câte un bun în parte, putând fi acţionat prin apăsare şi rotire. Butoanele de control cromate sunt poziţionate în partea frontală a plitei, pe o suprafaţă interesantă din sticlă netedă, de culoare neagră.

Fiind un produs alimentat cu o resursă inflamabilă, vine standard prevăzută cu sistem de siguranţă. Acest sistem are la bază câte o supapă de siguranţă pentru fiecare arzător în parte, ce opreşte automat alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării. În felul acesta se previn accidentele neplăcute, siguranţa fiind sporită.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool GOS 6415 NB este o plită încorporabilă calitativă şi modernă, un produs de bucătărie capabil să asigure rezultate rapide şi eficiente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Aprindere electrică
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.