Whirlpool GOA 6425 S – plită încorporabilă, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică

Whirlpool GOA 6425 S este o plită încorporabilă cristal Schott Glass modernă, cu aprindere electrică integrată în buton şi cu alimentare pe gaz, ideală în orice bucătărie distinsă.

Vorbim despre un aparat electrocasnic accesibil, dotat cu 4 arzătoare, cu grătare din fontă, având butoanele cromate, poziţionate frontal.

Este foarte avantajoasă ca şi preţ, astfel se poate achiziţiona din stocul eMag cu preţul de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, remarcăm un exterior modern, de culoare Quartz Light, din sticlă securizată. Ca şi dimensiuni standard măsoară 4.9 x 59 x 51(IxLxA) cm, cântărind aproximativ 12Kg.

Aceeaşi plită încorporabilă o regăsim şi în magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool GOA 6425 S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acesteia, găsim un arzător WoK, rapid cu flacăra dublă, două arzătoare normale, semi rapide şi un arzător mic, auziliar. Ca şi consum, arzătorul mic are o putere de 1kW, arzătorul normal are o putere de 1.65kW, iar arzătorul WoK are o putere de 3.5kW.

Ca şi funcţii, se bucură de aprindere electrică integrată în buton, de supape de siguranţă pentru prevenirea scurgerilor de gaz şi de două grătare din fontă duble.

Modelul de faţă, respectiv cristal Schott Glass este unul dintre cele mai ecologice materiale din sticlă, extrem de uşor de întreţinut, neavând materiale toxice în conţinut.

Acestea fiind spuse, Whirlpool GOA 6425 S este o plită încorporabilă pe gaz, accesibilă, cu aprindere electrică, perfectă în orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
 • Plită încorporabilă
 • Alimentare cu gaz
 • 4 arzătoare
 • Aprindere electrică
Contra:
 • Nimic

One thought on “Whirlpool GOA 6425 S – plită încorporabilă, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică

 1. Detin acest produs.
  Pro – functioneaza
  Contra:
  -Butoane asezate neergonomic – expuse la lovituri si la flacara.(aici se poate evita cu putina atentie)
  -Partea de sticla nu poate prelua lichide
  La mine s-a patat pe partea opusa intr-o zona inaccesibila – apar scurgeri inerenta de lichide (posibil sa nu fie asamblata bine pe la ochiuri – firma de la garantie nu si-a asumat responsabilitatea producatorului si nici nu a dat solutii de remediere
  ATENTIE la garantie – daca o folositi s-ar putea sa pierde-ti garantia. Cereti garantia la o firma responsabila!!!! (In Brasov au venit la constatare dupa 10 zile, raspuns dupa o luna jumatate!! – vezi firma de service din Brasov )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.