Whirlpool GMA 6411 IX – plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz

Whirlpool GMA 6411 IX este o plită încorporabilă din inox, modernă şi eficientă, cu un raport preţ-calitate foarte bun. Este un aparat electrocasnic decent de bucătărie, ce reuşeşte să impresioneze prin rezultatele rapide şi eficiente pe care le obţine, fără a beneficia de foarte multe funcţii şi tehnologii Smart.

Alimentarea acesteia se face cu gaz, având în dotare patru arzătoare de diferite dimensiuni. Aprinderea arzătoarelor este electrică, butoanele de control fiind poziţionate frontal.

În ciuda faptului că se alimentează cu gaz, lucru ce descurajează pe foarte mulţi dintre noi să achiziţionam astfel de produse, plita de faţă este prevăzută cu sistem de siguranţă a flăcării, fapt ce duce la o siguranţă mult mai mare.

Nouă plită Whirlpool se poate achiziţiona din magazinul online de specialitate eMag la preţul de numai 616 lei (vezi preţ actualizat).

Datorită faptului că este realizată integral din inox, acţiunea de curăţare a acesteia este pe cât se poate de simplă, totodată aducând şi un plus de eleganţă şi de modernitate bucătăriei. Standard măsoară 3.8 x 56 x 48(IxLxA) cm şi cântăreşte 7.5kg, lungimea cablui de alimentare fiind de 0.85m. Dimensiunile standard ale nişei măsoară 3.8 x 56 x 48cm.

Acelaşi model încorporabil se poate achiziţiona şi de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool GMA 6411 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, produsul de faţă se alimentează pe gaz, lucru ce asigură şi o încălzire mult mai rapidă a vasului de gătit. Aprinderea electrică se face de la buton, toate cele patru fiind poziţionate în partea frontală a plitei. Doar printr-o simplă acţionare de buton, se va obţine aprinderea arzătorului dorit.

Cele patru arzătoare sunt: unul mare în stânga-faţă, unul mic în dreapta-faţă şi cele două normale în stânga şi dreapta-spate.

Acestea sunt capabile să dezvolte diferite puterei, precum: cel mare 3.5kW, cel mic 1kW, iar cele două normale câte 1.65kW fiecare.

Funcţia de siguranţă a flăcării opreşte instant alimentarea arătoarelor cu gaz, în cazul în care flacăra se va stinge accidental. În felul acesta, siguranţa ta şi a familiei este mult mai sporită.

Fiind integrală construită din inox, acţiunea de curăţare a acesteia va fi pe cât se poate de uşoară şi de rapidă în orice situaţie.

Concluzie :

În concluzie, Whirlpool GMA 6411 IX este o plită pe gaz din inox, de tip încorporabilă, foarte eficientă şi modernă, capabilă să se integreze perfect în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Aprindere electrică
  • Din inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.