Whirlpool FSCR 70211 – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, din clasa energetică A+++

Whirlpool FSCR 70211 reprezintă o maşină de spălat rufe extrem de avantajoasă, caracterizată prin performanţă şi inovaţie, creată pentru a garanta rezultate excepţionale, atât la spălare, cât şi la centrifugare, indiferent de nivelul de murdărie al rufelor.

Discutăm despre un produs electrocasnic absolut necesar în orice locuinţă, datorită faptului că oferă rezultate eficiente, într-un mod rapid şi economic. Modelul de faţă dispune de o capacitate de încărcare de 7kg, volum ce o face ideală oricărui tip de familie. Are o viteză de centrifugare de 1200rpm, beneficiind de funcţia de selectare a centrifugării, astfel în final rufele vor fi aproape uscate.

Ca şi preţ de achiziţie, se bucură de un raport favorabil dintre calitate şi preţ, nefiind nici cel mai ieftin, dar nici cel mai scump produs de acest fel. Aşadar, această maşină de spălat rufe cu încărcare frontală este comercializată de către eMag cu preţul de ofertă de 2.089 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa specificaţiilor tehnice, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 70kg, măsoară standard 85 x 59.5 x 61(IxLxA) cm şi este de culoare albă, o culoare ce se potriveşte perfect oricărei locuinţe. Totodată, ar mai fi de specificat că nivelul zgomotul la punearea în funcţiune este de 53db la spălare şi de 75db la centrifugare.

Aceeaşi maşină de spălat rufe o regăsim şi în stocul celor de la Clickshop şi Altex.

Imagini cu Whirlpool FSCR 70211 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Pune la dispoziţie până la 7 programe de spălare, economice şi eficiente, ce pot fi selectate din panoul de control. Printre cele mai uzuale programe se regăsesc următoarele: clătire intensivă, bumbac, delicate, lână, spălare manuală şamd.

Întreagă acţiune de spălare poate fi monitorizată pe distinsul afişaj LCD, alături de care îi stă panoul de comandă. De aici, se poate selecta programul dorit şi funcţiile aferente acestuia, având la dispoziţie detalii despre timpul rămas până la sfârşitul ciclului de spălare.

Nu doar că deţine un motor silenţios, ci şi unul pe cât se poate de economic, astfel încadrându-se în clasa de eficienţă energetică A+++. FSCR 70211 înregistrează un consum energetic per program standard de 0.48kW şi de numai 9.200l de apă pe an.

Este un model ce beneficiază de Tehnologia Al 6-lea Simţ, tehnologie avansată ce monitorizează permanent procesul de spălare, reglând automat timpul de spălare, consumul şi presiunea de apă.

O altă tehnologie interesantă ar fi şi Soft Move, ce este reprezentată printr-un cumul de mişcări, pe care tamburul le respectă în funcţie de programul de spălare. Mişcările sunt personalizate după fiecare tip de ţesătură, obţinând o combinaţie inteligentă dintre viteză, acceleraţie, pauză şi rotaţii.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool FSCR 70211 este o maşină de spălat rufe inteligentă, economică şi avantajoasă, capabilă să ofere rezultate ireproşabile, indiferent de cât de murdare sunt articolele.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+++
  • Afişaj LCD
  • 16 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.